Paşayiğit Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaya, önceki gün yaptığı açıklamada, 2 Mayıs Pazartesi günü mahallelerinde gerçekleştirilen, kanalizasyon inşaatı ve içme suyu şebeke hattı temel atma töreni sayesinde mahallelerinin en büyük sorununun çözüme kavuşacağını ifade etti.

HATTIMIZ KOMPLE YENİLENECEK

Yaklaşık 1 buçuk yıldır su şebekesinde ve kanalizasyonda yaşanan sorunları gerekli yerlere ilettiklerini söyleyen Kaya, “Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan bu sorunu gidereceğine dair söz verdi. Ben bunu yapacağına zaten inanmıştım. Mahalle sakinlerimizin bu konuya ilişkin geç olacağı yönünde tereddütleri vardı. Kimileri ‘Paşayiğit’e ‘15 yıldır bir şey yapılmamış şimdi mi yapılacak?’ şeklinde konuşmalarda bulundu. İstenince oluyormuş. Bunun örneğini gördük. Kanalizasyonumuz ve içme suyu şebeke hattımız komple yenilenecek. Bu çalışmanın 6 ayda bitmesini bekliyoruz. Çalışmaların bitiminde parke taşlarımızın da döşenmesinin ardından hiçbir sorunumuz kalmayacak. En büyük sorunumuz zaten kanalizasyon ve içme suyu hattımızdı.” şeklinde konuştu.

Ahmet Kaya, açıklamasının sonunda, yapılan çalışmalar için Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başta olmak üzere tüm belediye personeline ve emeği geçen herkese teşekkür etti.