AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve Yönetim Kurulu üyeleri, dün Keşan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Boyalık ve yöneticiler daha sonra ise Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile özel toplantıda bir araya geldi.
Saat 10.00 sıralarında ilk olarak Destek Kıtaları Kavşağı’ndaki Devlet Hastanesi İnşaatına giden Boyalık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Nurettin Alparslan ve şantiye yetkilileri karşıladı.
HASTANE İNŞAATI % 95 SEVİYESİNDE
Hastane inşaatını gezen ve yapımı tamamlanan odalarda incelemelerde bulunan Boyalık, burada yetkililerden ve Opr. Dr. Nurettin Alparslan’dan hastane inşaatının durumuyla ilgili teknik bilgiler aldı. Şantiye sorumluları hastanenin %95 seviyelerine geldiğini ve şu anda iç dizaynı ile eşya yerleşimlerinin yapıldığını, aynı zamanda da çevre düzenlemesi ve çeşitli eksikliklerinin giderildiğini söyledi. Yaşanan bir takım olaylar dolayısıyla hastanenin tesliminde yaklaşık 45 günlük bir gecikme yaşanacağını da belirten yetkililer, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Boyalık da bu sürenin kısaltılmasını ve bir an önce hastanenin teslim edilmesini istedi. Bir süre hastanenin katlarındaki birimlerde incelemeler yapan Boyalık ve yöneticiler, daha sonra ise buradan ayrıldı.
KEŞAN’IN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Boyalık ve yöneticiler, daha sonra ise Keşan Kaymakamlığı’na giderek burada Kaymakam Nuri Özder ile özel ve basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık, Emniyet Müdürü Göksel Demiralp ve Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz’ın da katıldığı toplantıda, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ilçede yaşanan bir takım sorun ve sıkıntılarla ilgili görüşmelerde bulunduğu ve bunların çözümleri için istişare yapıldığı belirtildi.