Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Keşan İlçe Başkanlığı, geçen Salı akşamı Keşanlı 3 Edirne Milletvekili aday adayının da katılımı ile istişare toplantısı düzenledi.

Gelibolu yolu üzerinde bulunan Bahçeköy Kavaklık Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıya,  AK parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Edirne İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Boyalık, Adnan Vural, Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal, Gençlik Kolları Başkanı Adnan Akıncıoğlu, 7 Haziran seçimlerinin Keşanlı Milletvekili aday adayları Fatma Aksal, Muzaffer Güven, Fahrettin Savcu, belediye meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MERCAN: SEÇİMLERE EN HAZIR PARTİYİZ

Saat 20.00 sıralarında başlayan toplantı ile ilgili olarak basına açıklama yapan Mustafa Mercan, yönetim kurulu, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri olarak, 7 Haziran seçimlerinde Keşan’dan aday adayı olanlara bugüne kadar sahada yaptıkları çalışmalara bir teşekkür etmek amacıyla toplandıklarını belirterek şunları söyledi: “Güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerine en hazır olan ve en iddialı olan parti biziz. İddiamız Edirne’de birinci parti olmak. Keşan’dan aday adayı olan 4 arkadaşımız da, dört büyümüz de bu göreve layık insanlar. Netice olarak birileri listeye girecek ama biz hep birlikte listeye giren, girmeyen hep birlikte çok koşacağız, çok çalışacağız. Bu gece bir arada olup dost sohbetinde bulunmak, bir aile olarak toplanmak istedik.”

GÜVEN: AK PARTİ EDİRNE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAK

Mercan’ın ardından toplantıya katılan milletvekili aday adayları birer açıklamada bulundu. İlk olarak söz alan Muzaffer Güven,  bu akşam Keşan AK Parti teşkilatı olarak bir istişare toplantısı yaptıklarını ifade ederek, “Bizim yani milletvekili aday adaylarının olmazsa olmazı elbette teşkilatlarıdır. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve partimizin diğer kademeleriyle birlikte bu akşam buradayız. Bundan da son derece mutluyuz. Bu güzel tabloyu oluşturan başta İlçe Başkanımız Mustafa Mercan olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarlına teşekkür ediyorum. AK Parti olarak biz büyük bir aileyiz. 7 Haziran seçimlerine en hazır partiyiz. Aday adaylarımızla da hazırız. 7 Haziran’a kadrolarımızla birlikte hazırız. Hepimiz inşallah hep beraber 7 Haziran’a kadar AK Parti bayraklarıyla Keşan’da ve Edirne’de, diğer ilçelerimizde AK Parti’yi birinci parti yapmak amacındayız, hedefindeyiz. Kendimizi buna kilitledik. İnşallah ve hayırlısıyla bu düşüncelerle yola çıkıyoruz. Bu düşüncelerle yola çıkarsak başarı mutlaka gelecektir. Ben bu defa AK Parti’nin Edirne’de kesinlikle ama kesinlikle birinci parti çıkacağına tüm samimiyetimle inanıyorum” dedi.

SAVCU: EDİRNE’DEN EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Güven’den sonra söz alan Fahrettin Savcu da şunları söyledi: “Bu akşam anlamlı bir toplantıdayız. İlçe başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekili aday adayı büyüklerimizle birlikteyiz.  Biz yeni Türkiye’nin kurulmasında Keşan olarak yönetim kurulu ve milletvekili aday adayları olarak buna hazırız. Yüce Rabbimden bu birlik ve beraberliğimizin asla bozulmamasını diliyorum. Bu birlik ve beraberliğimizle Edirne’den en az 2 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum ve bunun da sinyallerini alıyorum. Bu toplantıyı düzenleyen yönetimimize teşekkür ediyorum”

FATMA AKSAL: HER ZAMAN SAHADAYIZ

Toplantıda son olarak Fatma Aksal konuştu. Toplantıyı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan’a ve teşkilat üyelerine çok teşekkür ettiğini belirten Aksal, her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içersinde 7 Haziran seçimlerine hazır olduklarını kaydetti. Aksal, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti’de bir seçimin bittiği günün sabahı ikinci seçimin çalışmaları başlar. Onun için biz çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Her zaman sahadayız. Hedefimiz 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi birinci parti yapmak. Biz bunu başaracak güce de sahibiz. Bu akşamki birlik ve beraberliğimiz de bunu gösteriyor. Edirne milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımın tamamı bu işi en iyi şekilde yapacak ve bizleri en iyi şekilde temsil edecek vasıflara sahip. Aday sonuçları açıklandığında o listede kim olursa olsun hepimiz adaymışız gibi çalışacağız ve partimizin başarılı olmasını sağlayacağız.  Önümüzdeki seçim çok önemli, gerçi her seçim çok önemlidir ama bu 7 Haziran seçimleri çok daha önemli. Onun için bizde Edirne olarak gereken katkıyı vermeye hazırız.”

Toplantıda, AK Parti Keşan Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal ve Gençlik Kolları Başkanı Adnan Akıncıoğlu da kısa birer konuşma yaparak 7 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmaları sürdürmekte olduklarını ve bundan sonra da yürütülecek olan çalışmalara hazır olduklarını ifade ettiler.

Yemekli toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 7 Haziran seçimlerinde Edirne’den milletvekili aday adayı olan Necdet Budak’ın Ankara’da olduğu için toplantıya katılamadığı öğrenildi.