AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’nın Ekim Ayı Olağan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Saat 13.00’te, Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Konferans Salonu’nda başlayan toplantıya, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler, il yöneticileri, il kadın kolları yöneticileri, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, yönetim kurulu, mahalle, köy temsilcileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Keşan İlçe Teşkilatının çalışmaları ve faaliyetleriyle ilgili bilgiler aktarılırken, parti içi konular da görüşüldü. Ayrıca toplantıda AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe de konuşma yaparak, Hüseyin Boyalık başkanlığındaki İlçe Yönetimini aktif çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini belirtti. Toplantı, partililerin sorunları ve isteklerini aktarmalarıyla yaklaşık 1 saat sürdü.

Toplantının ardından ise AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, beraberindeki yöneticilerle birlikte esnaf ziyareti yaparak, hayırlı işler diledi. Ayrıca açılışı yapılan iki iş yerini de ziyaret eden AK Partili yöneticiler, daha sonra Keşan’dan ayrıldı.