AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan ve İlçe Yönetimi, dün toplu halde Ziraat Bankası’na giderek Doğal gaz katılım bedelini yatırdı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in doğal gaza katılım için %60 olan katılım bedeli sayısının %15’e çekildiğini açıklamasının ardından Keşan’daki bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerde kampanyaya destek vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri ile Keşan TSO Personeli, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odası Yönetimi’nin topluca katılım bedelini yatırmasının ardından, dün de AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu yaklaşık 30 kişilik grup,  Ziraat Bankası Keşan Şubesi’ne giderek,  355 TL olan katılım bedelini İl Özel İdaresi’ne ait hesaba yatırdı.

CİDDİ BİR SAYIYA KAVUŞACAĞIZ

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Mustafa Mercan, İlçe teşkilatı olarak ilk girişimi yaptıklarını ancak doğal gaz için yapılacak çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini belirterek, “Bundan sonra tüm üyelerimizi ve çarşı esnafımızı ziyaret edip, bu yumağın kartopu gibi büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilatımız da bu çalışmayı çok sıcak karşıladı. Bundan sonra hep birlikte Keşan’ı doğal gazla kavuşturmak için çalışacağız. Bizim teşkilatta ciddi bir sayıya ulaşacağız. Parti üyelerimizi bilgilendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde mahalle toplantıları da yapacağız. Sayın Valimiz ve Kaymakamımızla da görüşüyoruz. İnşallah bu kez olacak.” diye konuştu.

Öte yandan dün itibariyle doğal gaz katılım bedeli ödeyenlerin sayısının 200’e yaklaştığı öğrenildi