AK Parti Genel Merkezi tarafından önceki hafta içinde Esra Aksal Başkanlığında yeniden atanan AK Parti Keşan Kadın Kolları Başkanlığı’nın tanıtım toplantısı geçen Cumartesi günü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.

 Saat 13.30 sıralarında başlayan toplantıya, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Gençlik Kolları Başkanı Adnan Akıncıoğlu, il genel ve belediye meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının ilk konuşmasını yapan AK Parti Keşan Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal,  AK Parti Genel Merkezi’nin kendilerine layık gördüğü görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını belirterek, “Burada bulunan herkese Allah yardımcı olsun, yolunu açık etsin. Ayrıca daha önceki dönemlerde partimizin kadın kollarında hizmet veren başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ellerine, gönüllerine, yüreklerine sağlık.”diye konuştu.

Aksal,  konuşmasının ardından kadın kolları yönetiminde yer alan çalışma arkadaşlarının isimlerini tek tek okuyarak onları sahneye davet etti.

MERCAN: HİÇ BİR BAHANEMİZ OLMAYACAK; ÇALIŞACAĞIZ

Tanıtım programı AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan’ın konuşması ile devam etti. İlk olarak salonda bulunanlara “hoş geldiniz” diyen Mercan, şöyle konuştu:  “Bugün kadın kollarımızın tanıtımı ve gençlik kollarımızın seçimi için buradayız. Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan genel seçim çok önemli. Anayasa’yı değiştirecek bir oy oranını Keşan’dan da çıkarmak için söz verdik.  30 Aralık’ta yaptığımız ilçe kongremizde Keşan’da birinci parti olma hedefini ortaya koyduk. Hedefimiz Keşan’da birinci parti olabilmek. Bunu ısrarla söylüyorum ve laf olsun diye söylemiyorum.  İleriye bakıp hep birlikte çalışacağız. Parti yönetimi olarak yaptığımız toplantılarda hep şunu söyledim; “Bugün seçilmiş olmak bir kartvizit meselesi değil. Bizim için de  aynı şeyi söylediler. “Yapmayacaksanız olmayın” dediler.  Ak Parti hiç kimsenin isteklerine göre hareket eden bir parti değildir. Önümüzde bir seçim var.  Kadın kolları üyelerime de söyledim. Hepimize herkese söylüyorum. Bir hizmet mücadelesi, bir yarış içinde olalım. “benim haberim yoktu, şöyleydi…” diye hiçbir bahanemiz olmayacak, çalışacağız.”

BEN BÜYÜKLERİMİZE BİR SÖZ VERDİM

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı olarak çok çalışacakları ve Keşan’da başarılı olacakları yönünde bir söz verdiğini de kaydeden Mercan, “Bu sözü ben Keşan İlçe Teşkilatı adına, yeni görev alan kadın kollarımız adına, birazdan seçimi yapılacak olan gençlik kollarımız adına büyüklerimize söz verdim. Bu sözü sizler adına verdim. Hepimiz adına verdim ve bunu başaracağımıza gönülden inanıyorum. Parti teşkilatına sadece kartvizit meselesiyle girecek arkadaşlarımızı zaten bu sistem dışarıya atacaktır. Bizler çalışanlarla beraber, emek verenlerle beraber partimizi yürüteceğiz. Keşan’da birinci parti yapacağız. Hizmeti, insanları içine alan sistemi Keşan’da oturtacağız. Belediyeyi de alacağız. Keşan’a bu hizmet anlayışını getireceğiz” diye konuştu.

BİZİM HİÇ BİR MAHÇUBİYETİMİZ YOK

 Sözlerine “durmak yok yola devam” diyerek devam eden Mercan, konuşmasını şöyle tamamladı. “Mücadele edeceğiz, çalışacağız. Fakir fukaranın yanında olacağız. Evlerde, mahallelerde olacağız ve ben de ilçe başkanınız olarak sizlerin her ihtiyacı olduğunda yanınızda olacağım. Artık Keşan’da yaşayan her 10 kişiden 4’ü AK Parti’ye oy veriyor. AK Partili olmaktan utanmayın, sıkılmayın. Her yere göğsünüzü gere gere gireceksiniz. Bizim hiçbir mahcubiyetimiz yok. Halkın ayağına gideceğiz, yalan atmadan anlatacağız. Elimiz insanlarımızın elinde, gönlümüz gönüllerinde olacak ve bu işi sizlerle birlikte başaracağız.”

GÖREVLENDİRME BELGESİNİ TESLİM ETTİ

Mercan, konuşmasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nde kendisine verilen Esra Aksal’ın Keşan Kadın Kolları Başkanlığı’na görevlendirildiği belgesini kendisine teslim etti ve bir kez daha başarılar diledi. Mercan ve AK Parti Keşan Kadın Kolları üyeleri daha sonra hep birlikte objektiflere poz verdi.