HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Saat 20.30'da, İlkim Yemek Salonu'nda başlayan etkinliğe AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Edirne İl Genel Meclisi'nin AK Parti'li Üyesi Adnan Vural, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının yöneticileri, partinin eski ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Hüseyin Boyalık, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirterek, "Bizler kutsal birer görev üstlenmiş hamallarız. Bu partide bizler, sizler her birimiz kutsal birer yük taşıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ağustos 2001 yılında kurduğu partinin devamını, hizmet odaklı siyaset yapmasını hep beraber sağlıyoruz. Bizler Keşan'a hizmet etmeyi benimsemiş büyük bir aileyiz. Bu aile 2019 yılında Keşan'ın iktidarına taliptir. Maalesef kötü giden bir Keşan var. İnşallah bu aile Keşan idaresini ele aldığında yenilenen, yürüyen, koşan, hızlı adımlarla sosyalleşen bir Keşan olacak." dedi.

İNSANA ÖNEM VEREN BİR BELEDİYEYE İNANCIMIZ VAR

Gençlerin Türkiye'nin umudu ve geleceği olduğunu ifade eden Boyalık, şunları söyledi: "Üniversiteyi kazanan her birey geleceğin mimarı, geleceğin mühendisi, geleceğin siyasetçisidir. Bizim o yüzden sosyal bir belediyeye, insana önem veren bir belediyeye inancımız var. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizler kefenimizi giyip bu yola çıktık. Bu yolda yürürken de arkamıza değil önümüze bakıyoruz. Projelerle, yeni ufuklar açıyoruz. Yeni Türkiye'yle hedef 2023. 15 Temmuz'u yaşadık. Ama milletçe buna izin vermedik. Bizler Çanakkale ruhunu bilen ve sürdüren bir topluluğuz. Çanakkale'den ders alıp bu günden sonra da öyle davranmalıyız."  

FETÖ'YE DESTEKLE YOL YÜRÜMEYE ÇALIŞIYORLAR

Hüseyin Boyalık, 2019'da yapılacak seçimlerin startının verildiğini dile getirerek, "Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Yarın Cumhurbaşkanımızı seçmek için tekrar çalışmaya başlıyoruz. Çünkü karşımızda CHP, HDP ve Akşener grubu şu anda koalisyon yapmış durumda. Yürüyüşlerle, çeşitli bahanelerle maalesef FETÖ'ye desteğiyle şu anda yol yürümeye çalışıyorlar. Yol yürümekle olmaz, iş yapmakla olur. Milletin derdiyle, dertlenmekle olur. Milletin kaldırımını, yolunu yapıp, suyunu akıtmakla olur. Bizim en büyük artımız AK Parti ailesi olarak hizmeti benimsememizdir. Bizler laf değil, iş üretiyoruz. Bizler geçmişle uğraşmıyoruz, geleceğimize bakıyoruz. Geçmişten ders alıyoruz." diye konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ