Ercan Alabak AK Parti Yenimuhacir Belde Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

“Büyük işler, büyük hedefler için büyük düşünerek geliyoruz”

 

Öğretmen Ercan Alabak, dün düzenlenen toplantı ile AK Parti'den Yenimuhacir Belde Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

Saat 15.00 sıralarında AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya; AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, Keşan Belediye Başkan aday adayı Mustafa Mercan, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclisi aday adayları, partililer ve Yenimuhacir belde teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

ÇEVİKEL: HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK

 AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, sözlerinin başında, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak aday adaylığı açıklamalarının mümkün olduğunc  İlçe Başkanlığı binasında yapmaya çalıştıklarını belirterek,şunları söyledi: “Hedefimiz Keşan, Beyendik ve Yenimuhacir'i kazanarak 3-0 yapmak. Bizler için bu gerçekten en büyük hedef. Bu anlamda çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Dolayısıyla öncelikle eğitimci yönüyle öğretmenlik vasfıyla bu millete uzun yıllar hizmet eden ve bu hizmetini de doğup büyüğünü beldesinde devam ettirmek isteyen sevgili öğretmeniniz Ercan Alabak'ın aday adaylığı müracaatı toplantısına hoş geldiniz” dedi. 

YENİMUHACİR TEKRAR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE DÖNECEK

Alabak'ın adaylığının hem kendisine hem de partilerine hayırlı olmasını temenni eden Çevikel,konuşmasını şöyle tamamladı: “Bizlere güç katmıştır. Bizler Yenimuhacir'in AK Parti belediyeciliğiyle tekrar tanışacağını, tekrar eski hizmetlerin AK Parti belediyeciliği eliyle yeniden beldemize döneceğine inancımız tamdır. Bu anlamda görev alan ve medeni cesaretini gösteren arkadaşlarımıza gönülden teşekkürlerini sunuyorum.”  

ALABAK: PIRIL, PIRIL GELİŞMİŞ BİR YENİMUACİR OLACAK

Daha sonra aday adayı Ercan Alabak, konuştu. “Ben öğretmen Ercan Alabak, Mart-2014'te yapılacak yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Yenimuhacir Beldesi Belediye Başkanı aday adaylığımı yüksek müsaadelerinizle ve huzurlarınızda açıklıyorum.” diyerek başlayan Alabak, “Ekip olarak tüm yöneticilerimiz ve gönüldaşlarımızla birlikte beldemizi pırıl pırıl, gelişmiş, mutlu ve dostça yaşanan bir belde yapmak için yola çıkıyoruz. Unutmayalım ki; sadece düşünen değil, yapan kazanır” diye konuştu.

DAHA HIZLI DAHA YÜKSEĞE

Yenimuhacir’in AK Parti iktidarında büyük hedef ve adımlarla sınırları aşacağını ileri süren Alabak, “Çünkü bizler farklıyız, coşkuluyuz, yetenekliyiz, enerjiğiz ve en önemlisi de üretkeniz. Biz AK Parti felsefesinde karşılığını bulduğu üzere, büyük işler, büyük hedefler için büyük düşünerek geliyoruz. Daha hızlı, daha yükseğe, daha güçlü ilkesini şiar edindik” dedi.

YOL BİTMEDİKÇE AYRILMAK YOK

Alabak sık sık alkışlarla kesilen konuşmasını şöyle tamamladı: “Şuna inanıyoruz; öğretmek, eğitmek değildir. Eğitimli toplumlar sorunlarını en kısa sürede çözmeye muktedir toplumlardır. Hayat ve yönetme felsefemiz; Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz. Biz daha iyisini yapana kadar, iyi diye bize sunulanların esiri olmayacağız. Yola birlikte çıkıyoruz, yol bitmedikçe ayrılık olmayacak. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”