AYŞİN SEÇİL GEZER

Şengün ve Vural ile olarak şunları söyledi: “Öncelikle dün Anneler Günü’ydü. Bizleri seven, hayat boyu güven veren, bizleri geleceğe hazırlayan Anneler Günü kutlu olsun. Bilindiği gibi bugün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, kutlu ve bereketli olsun. Çiftçilerimiz için inşallah bereketli bir yıl olur.”

BUĞDAY FİYATLARI BİN 50 TL

Adnan Vural ve Sebahattin Şengün, açıklanan buğday fiyatları hakkında şu ifadeleri kullandı: “Bakanlık tarafından buğday fiyatları açıklandı. Şu an buğday fiyatları bin 50 TL, kaliteye göre fiyatlar değişiyor. Toprak Mahsulleri Ofisi, buğdayınızı döktüğünüz gibi hesabınızda oluyor. Randevulu alım sistemi tekrar başlayacak. AK Parti Hükümeti, buğdayı döktüğü zaman parayı hesabınıza yatıyor. İnşallah bölgemiz için bereketli ve verimli bir yıl olur.” 

KÖYLERİMİZİN İSTEKLERİ YÖNÜNDE HAREKET EDİYORUZ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Vural ve Şengün, “AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri olarak köyleri geziyoruz. Yağmur dualarını geziyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Köylerimizin istekleri yönünde hareket ediyoruz. Onların istediği parke taşı ve parke taşı vermeye devam ediyoruz. Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 40 bin metrekare parke taşı veriyoruz, 16 bin 500 metrekare İl Özel İdaresi tarafından veriliyor, toplamda 56 bin 500 metrekare parke taşı vereceğiz. Biz bunların programlarını yaptık, köylere dağıtımımız başlayacak. İmkanlar dahilinde köylerimiz için yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Köylünün yanındayız, çiftçinin yanındayız. Okullarımız Haziran ayında tatile giriyor. Okullarımızın eğitim ve öğretimi daha iyi şartlarda verebilmesi için okullarımızda yapılması gereken bakım, onarımlar ve iyileştirmeler yapılacak. Okullar kapandığı gibi 2018-2019 eğitim- öğretim yılı için çalışmalar başlayacak. Eksiksiz bir şekilde elimizden ne geliyorsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile okul müdürlerimiz ile yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışacağız. Yaz mevsimi başladı, tarla yollarında vatandaşlarımızın daha rahat gidebilmesi için greyderler çalışıyor. Keşan’da 45 tane köy var. Tarlaya ulaşımın daha kolay olması için ilk çalışma Yayla’da başladı. 2 greyderimiz Keşan’da çalışmaya devam ediyor.” dedi. 

HALKTAN KOPMUŞLAR

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyeleri hakkında eleştiride bulunan Adnan Vural ve Sebahattin Şengün, açıklamasını şu ifadeler ile sonlandırdı: “Sebahattin Şengün ile köylerimizi geziyoruz. Cumhuriyet Halk Partili kimseyi göremiyoruz, halktan kopmuşlar. Çalışma dertleri ve heyecanları yok. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, hizmete devam.”