AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı dün, AK Parti’nin 13. kuruluş yıl dönümünü pasta keserek kutladı.

Saat 13.00 sıralarında Parti Merkezi’nde başlayan programa; İlçe Başkanı Mustafa Mercan, İl Genel Meclisi üyeleri Adnan Vural ile Hüseyin Boyalık, eski ilçe başkanları, Belediye Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

Kutlama programında konuşan Mustafa Mecran, sözlerine Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek başladı.

“SADECE SİYASİ ZAFER DEĞİL…”

Bu gün çok önemli bir günü yaşadıklarını belirten Mercan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün 14 Ağustos 200,  Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulduğu gün. Siyaset içinde yetişmiş halkı ve hizmeti öne almış idealist insanın kurduğu, Türkiye’nin sorunlarını iyi bir şekilde tespit etmiş bir ekibin ‘Biz kefenimizi yanımıza aldık’ diyerek yola çıkıp, kurdukları parti. Her seçimde oylarını yükselterek, 9 zafer kazanmış bir partinin sadece siyasi zaferleri değil, ekonomik zaferleri, demokratik atılımdaki zaferleri, Türkiye’yi aydınlatabilen aydınlığa çıkarabilen adımlar bulunuyor. Büyük Recep Tayyip Erdoğan Bey ve arkadaşlarından Allah razı olsun diyoruz.

13 yılda gelinen nokta ordadır. Biz de yine 10 Ağustos akşamı başarılara imza atan liderimiz genel başkanımızı hep birlikte Cumhurbaşkanı yaptık. AK Parti koyduğu hedeflerde 2023, 2053, 2071, vizyonu olan bir lider partidir. Adalet ve Kalkınma Partisi, isimler üzerinden asla yürümeyen bir partidir ve bu anlayışın devam edeceğine inanıyoruz. Bugün yaş günümüzü yaşıyoruz. Her geçen gün bu kale mantığı denen şeyi yendiğimize inanıyorum. Artık biz, her yerde varız. Biz daha iyiyi isteyenlerin sesiyiz. Her zaman halkın içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımızın yolunda olacağız. Artık bu salona sığmadığımızı görüyorum ve bundan sonraki toplantılarımızı daha büyük salonlarda yapacağımızın sözünü veriyorum. Partimize daha yakışır bir salon yapımı içindeyiz. Çok teşekkür ediyorum. Katkı ve omuz verenlere çok teşekkür ediyorum. Birlikte yürüyen sesini çıkaran bir orkestra gibi olacağız. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum.”  

Mustafa Mercan’ın konuşmasının ardından üzerinde AK Parti amblemi bulunan pasta kesildi ve kutlamaya katılanlara ikram edildi.