Akçeşme Köyü’nden Abidin Özkan, Keşan Dörtyol Kavşağı’nın akşamları çok karanlık olduğunu belirterek, ışıklandırılmasını istedi.

Uzunköprü Yeniköy’deki bir mandırada çalıştığını ifade eden Özkan, zaman zaman izne çıktığında Keşan’a geldiğini ve işi nedeniyle geceleri gelip gittiğini bildirdi.

Geceleri Uzunköprü’ye gitmek için Dörtyol Kavşağı’ndan otostop yaptığını kaydeden Abidin Özkan, kavşaktaki ışıklandırmanın yeterli olmadığını kaydederek, kavşağın geceleri tehlike yarattığını söyledi.

Sadece kavşaktaki AVM ve akaryakıt istasyonunun ışıklandırmalarının yansımasıyla kavşağın biraz aydınlandığına işaret eden Özkan, “Keşan’da çalışan ve köyde oturan ya da dışarıda çalışan ve Keşan’da ikamet eden kişilerin birçoğu, araç sıkıntısı nedeniyle, kavşakta otostop yaparak ya da geçen otobüslere binerek gitmek zorunda kalıyor. Ancak kavşağın geceleri karanlık olması nedeniyle birçok kişi burada tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.” dedi.

Abidin Özkan, Keşan Dörtyol Kavşağı’nın bölgenin en önemli kavşağı konumunda olduğunu hatırlatarak, Köylerin girişleri bile ışıl ışıl. Bir köy kadar önemi yok mu burasının? Yetkililerden, kavşağın ışıklandırılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.