GİZEM GÖRÜR

Genel Kurul’da katılımın az olmasını vatandaşın artık bıkmış olduğuna bağlayan Akıllı, “Geçen hafta Pazar günü Erikli’de yapılan genel kurul gündeminde geleceğe dönük bir madde bir program olmayınca, katılım da az oldu. 5 bin üyeli bir kuruluşta kongreye sadece 250 kişinin katılması gerçekten düşündürücüdür. Erikli’nin asıl sahipleri 28 yıldır maddi katkı vermekten bıkmış ve yorulmuştur. Katılım da bu yüzden de azdır. Genel kurulda özellikle divan başkanının konuşmacılara 2 dakika söz hakkı vermeme durumu tepkilere neden olmuştur. Benim eleştirilerimi bile birkaç provokatör engellemeye çalıştı. Söz verip sözünü tutmayan, sorumluluğunun gereğini yapmayan, yıllardır Erikli’yi oyalayan, gelirlerini alıp hizmetleri sağlıklı yürütemeyen Keşan Belediye’sini eleştirmeyip, teşekkür mü edecektim? Gerek bizden önceki yönetim tarafından yapılan, gerekse bizim dönemdeki projeleri kendilerine mal edip başarısızlıklarını örtmeye çalışan yönetime övgüler mi sıralayacaktım?” dedi.

BEN DOĞRULARI SÖYLEME TAVRIMI SÜRDÜRECEĞİM

Açıklamasına doğruları söyleme tavrından vazgeçmeyeceğini vurgulayarak devam eden Akıllı, şunları söyledi: “Eleştiriyi yaparken öneriyi de belirtmek benim prensibimdir. Benim doğruları ifade etmeme genel kurul tahammül edemedi. Netice itibari ile Erikli’nin geleceğe yönelik sorunlarının çözüme kavuşturulmamıştır. Ben doğruları söyleme tavrımı sürdüreceğim. Halep ordaysa Arşın da burada diyorum.”

GELİŞMELERİ TAKİP EDECEĞİZ

Şükrü Akıllı, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Bizim Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifimizin 2019 Ağustos ayında süresi bitecektir. O yüzden fesh aşamasına gelmeden yeniden gündeme getirilmesi gerekirdi. Gelecek sene mutlaka gündeme getirilmelidir. Fesh aşamasına gelinmeden önlem alınmalıdır. Buradaki üyeler bu sürenin uzatılması için konuşmalıdır. Fakat sürenin uzatılmasını istemiyorlar gibi. Kooperatif de bittikten sonra ne olacak bunları göreceğiz. Belediye mi devralır? Ne yapılır bilemiyoruz. Bundan sonraki gelişmeleri takip edeceğiz. Önerilerimizi dile getireceğiz. Çalışmalarda ne gerekiyorsa yardım etmeye çalışacağız. Bizim amacımız bölgemiz gelişsin, insanımız rahat etsindir. Eleştiriyorsak, iyiliğimiz içindir. Lütfen yanlış anlaşılmasın.”  

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ