HABER MERKEZİ

Akıncıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatan ve evine çıkan Halil Ercan’ın ilçe başkanı ve yönetim kurulu tarafından ziyaret edilmemesinin bir vefasızlık olduğunu belirtti.

Akıncıoğlu’nun açıklaması şöyle;

“Fotoğraflar çektirerek sahte gündem ve gülümsemeler oluşturan taklacı siyasetçilere sesleniyorum. Muhtemelen bu foto dan sonra bu ağabeyimizi ziyaret ederken sıraya gireceksiniz. Şu an AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi (Parti Sekreteri) Halil Ercan ağabeyimi başkanından yöneticisine kimse aramamış sormamış ziyaret etmemiştir ve bu adam bir toplantı bile kaçırmamıştır. Sizin insanlığınız a da siyasetinizde yazıklar olsun siz düğünleri ziyarete devam edin…(Halil ağabeyimiz üzülerek söylüyorum ameliyatından hastaneye taburcu olana kadar ve eve geleli 3 gün olmasına rağmen kimse kapısını çalmamıştır.) Koltukta kalmak için takla atanlar biraz vefalı olsalar zaten insanlar onları gönül tahtına oturtur.”

Öte yandan Halil Ercan da kendi sosyal paylaşım sitesinden yaşadığı vefasızlığı “Doktorun verdiği acıya dayanırım ama vefasız dostlarımın verdiği acıya dayanamam” şeklinde paylaştı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ