HABER MERKEZİ

Altunhan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “2017 Yılının son çeyreğinden beri Orman Müdürlüğünden ihale yoluyla kiraladığımız Yayla Sahili Mesire alanı olarak belirtilen fakat bir çöplük halinde ki bu bölgede 5 aya yakın bir süre devam eden temizlik çalışmasından sonra 3 aylık kısa bir sürede bu tesisleri yetiştirerek hizmetinize sunmaya çalıştık. Öz eleştiri yapmak gerekirse mutlaka daha birçok eksiğimiz var üç yıllık bir programla zaman içinde tüm eksiklerimizi tamamlayarak bölgemizde istihdam ve katma değer yaratacak sizlerinde huzur içinde faydalanacağınız ve dostlarınıza gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğiniz bir tesisi bitirme çabası içindeyiz.
Lütfen beğenilerinizin yanında yapıcı eleştiri ve önerilerinizi de sayfamıza mesaj olarak yazabilirseniz seviniriz. Son günlerde yıllık üyelik kayıt işlemlerimizle ilgili yanlış algılara düşülmemesi için bir açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.
Bu sezonda uygulamaya koyduğumuz yıllık üyelik kartları kişiye özel olup 12 yaşından büyüklere 20 TL karşılığında verilmektedir. Bu kartları vermemizde ki amaç siz dostlarımıza daha güzel bir hizmeti huzurlu ve temiz bir ortamda sağlamak içindir. Bu kartları alırken bir kez verdiğiniz bu para ile sezon boyu tüm kumsalın ve denizin temizliğinin sağlanması ve sizlerin huzur içinde tesislerimizden yararlanmanız, güvenlik hizmetlerinin sağlanması içindir. Arzu eden dostlarımız ve misafirlerimiz kendi şemsiye ve diğer oturma gereçleriyle geldiğinde belirli bölgelerde kumsaldan ve denizden faydalanma imkanına sahip olacaktır. İsteyen dostlarımız ve misafirlerimizde belirli bir ücret karşılığında şezlong platform veya loca hizmetlerimizden yararlanabileceklerdir.
WC ve duşlarımız da cüzi bir ücrete tabidir.
Ayrıca Altunhan Beach Club tarafında hizmet veren oto parkımız da günlük 5 TL’lik bir ücrete tabidir.
Huzur dolu mutluluk içinde güzel bir tatil geçirmeniz dileklerimizle hepinize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”