Bağımlı genç pencereden Geçen Pazar gecesi, saat 00.00’da, İspat Cami Mahallesi Hayri Bey Sokak üzerindeki bir binanın 2'nci katında meydana gelen olayda, iddiaya göre uyuşturucu madde bağımlısı genç, tedavi olması konusunda kendisini uyaran annesiyle tartıştıktan sonra pencereyi eliyle kırarak aşağıya atlaması sonucu hayatını kaybetti. 

Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen 25 yaşındaki İlker Özçakır, hastanede tedavi olması konusunda kendisini uyaran annesi 52 yaşındaki Sevgi Kuanç'la tartışmaya başladı. Kullandığı uyuşturucu maddenin de etkisiyle duruma sinirlenen Özçakır, eliyle pencereyi kırarak aşağı atlamak istedi. Annesi bu sırada oğlunu tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. 2'nci kattan aşağı düşen İlker Özçakır ağır yaralanırken, annesi Sevgi Kuanç'ın ellerinde kırık cam parçaları nedeniyle kesikler oluştu.

TOKAT VURUP, ÜZERİNE KOVAYLA SU DÖKTÜLER

Ağır yaralı genç, kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kendisine yardım etmek isteyen vatandaşları engellemeye çalıştı. Bu sırada yoldan geçen bir kişi Özçakır'a sakinleşmesi için tokat atarken, bir kadın ise kovayla üzerine su döktü.

HAYATINI KAYBETTİ

İlker Özçakır ve annesi, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlker Özçakır, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Ellerinde kesikler oluşan Sevgi Kuanç ise ayakta tedavi edildi. Acı haberi alan anne Sevgi Kuanç, sinir krizi geçirerek, gözyaşlarına boğuldu. İlker Özçakır'ın cenazesi, hastane morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.ölüme atladı