HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Müzeyyen (60) ve Hüseyin Küçükşen (69) çifti, geçen Perşembe günü, saat 13.00 sıralarında ilçeye bağlı İzzetiye Mahallesi'nden at arabasıyla kekik toplamak üzere Mercan Köyü'ndeki gölete gitti. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in bulunduğu at arabası, kısmen suyla kapanan göletteki köprüden geçtiği sırada henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti devrilen at arabasından gölete düşerek, boğuldu. Eğerlerinden kurtulan at ise yakında bulunan Büyükdoğanca Köyü'ne gitti. Üzeri çamurlu sahipsiz atı gören köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Küçükşen çiftinden haber alamayan yakınları da jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, geçen Cuma günü, sabah saatlerinde Mercan Köyü Göleti'nde yaptıkları aramada Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in cesetlerini buldu. Çiftin cesetleri savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ailesi tarafından geçen Cumartesi günü adli tıptan teslim alınan Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çiftinin cenazeleri, Keşan'a bağlı İzzetiye Mahallesi'ne getirildi. Küçükşen çiftin cenazeleri, İzzetiye Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

MÜEZEYYEN KÜÇÜKŞEN

Merhume Müzeyyen Küçükşen, Hayri Ağa'lardan Merhum Kasap Süleyman, Emine Gökhan'ın kızı, Merhum Gülten Özkan, Ahmet Gökhan ve Aynur Başar'ın kardeşleri, Hasan Küçükşen ve Kıymet Erdoğan'ın anneleri idi.

HÜSEYİN KÜÇÜKŞEN

Merhum Hüseyin Küçükşen, Merhum Hasan, Kıymet Küçükşen'in oğlu, Merhum Recep Küçükşen, Havva Buruk, Ali Küçükşen, Emine Deniz'in kardeşi, Seher Karaca, Enbiye Kenar, Güllizar Tetik, Gülümser Ezerçe'nin ablası, Hasan Küçükşen ve Kıymet Erdoğan'ın babaları idi. Merhume Müzeyyen Küçükşen ve Merhum Hüseyin Küçükşen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ