16 Kasım 2014 Pazar günü yapılan 36.Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu’nda Keşan Belediyesi adına koşan Ahmet Tek, 10 Km’yi 36 dakika 17 saniye derece ile bitirerek 5.oldu.

Bu yarışmada ilk 3’ü yabancı atletler paylaşırken, 4.’lüğü ve 5.’liği Türk atletler kazandı.

Türk yarışmacılar arasında 2. olan Ahmet Tek, 20 Kasım 2014 Perşembe günü saat 16.30’da kendisine katkı veren Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ederek, kendisine verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Özcan da böyle önemli bir organizasyonda Keşan Belediyesi adına koşan ve 10 kilometrede 5.olarak büyük bir başarı kazanan Tek’i kutlayarak “Keşan Belediyesi olarak bu tür başarılı sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Ahmet Tek’in bu başarısı bizleri çok mutlu etti. Kendisinin spor yaşamında çok daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum” dedi.

Ahmet Tek, Özcan’a Vodafeone Avrasya Maratonu’na ait bir tişörtte hediye etti.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Belediye ziyaretinin ardından saat 17.20’de Hasan Tek, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti.

Dınkırcı, Sporcu Tek’i başarısından dolayı tebrik ederek, kendilerine olan desteklerinin devam edeceğini belirterek spor yaşamında başarılar diledi.