Keşan Engellileri Koruma Derneği “Yardım Kampanyası” başlattı

Keşan Engellileri Koruma Derneği Yönetimi adına dün açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Sedat Aydemir, Ramazan ayı nedeniyle “Yardım Kampanyası” başlattıklarını bildirerek, hayırseverleri ve iş adamlarını bu kampanyaya katılmaya davet etti.

Keşan Engellileri Koruma Derneği Yönetimi adına açıklamada bulunan Aydemir, Ramazan Ayı’nda ekonomik durumları iyi olmayan engelli vatandaşları sevindirmek için “Yardım Kampanyası” başlattıklarını söyledi. İşadamlarına, kurum ve kuruluşlara, yardımseverliğin en çok bu ayda gerekli olduğuna inanan vatandaşlara seslenen Sedat Aydemir, herkesi, Keşan Engellileri Koruma Derneği’nce başlatılan bu kampanyaya katılmaya davet etti.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Kampanyanın, gıda yardımı olarak başlatıldığını, bu konuda katkıda bulunmak isteyenlerin, Keşan Engellileri Koruma Derneği’nin Yukarı Zaferiye Mahallesi, Şehitlik karşısındaki Ali Paşa Halk Çarşısı Kat:3 adresindeki hizmet binasına gelebileceğini bildiren Aydemir, “Ayrıca, derneğimize telefonla ulaşabilirler. Böylece, kendileri, yardım alacak kişilere yönlendirilecek veya derneğimizce karşılanacaklardır. Şimdiden yardım edeceklere gönülden teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.