Dün sabaha karşı Büyük Cami ve İspat Cami mahallelerinde aynı saatlerde meydana gelen 2 ayrı yüksekten düşme olayında, bir genç ve bir kadın yaralandı.

Yıkadığı halıları toplamak isteyen kadın, 3 kattan düştü

Büyük Cami Mahallesi Pehlivanoğlu Sokak Mavi Kent A Blok’ta saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, apartmanın 3. katında oturan 52 yaşındaki Habibe Akıncıkol, balkonda asılı olan halılarını toplamak istedi. Bir anda halıların verdiği ağırlıkla dengesini kaybeden Akıncıkol, 3. kattan aşağıya düşerek, yaralandı. Duydukları gürültü ile durumu fark eden apartman sakinleri, 112 Acil Servis’e haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Habibe Akıncıkol tedavi altına alındı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Dengesini kaybeden genç 5. kattan düştü

İspat Cami Mahallesi Hıdır Ağa Sokak Onur Güven2 Apartmanı’nda saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda da, evinin balkonundan dışarıyı seyreden 25 yaşındaki Özgür Uslu, bir anda dengesini kaybederek, 5. kattan aşağıya düştü. Haber verilmesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Uslu, daha sonra durumunun ağır olması nedeniyle Edirne’deki Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.