Keşan’a bağlı Akhoca Köyü’nde baldızının kızı 16 yaşındaki E.E. ile son 5 yıldır tehdit ve para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 68 yaşındaki H.P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, ilçeye bağlı Akhoca Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, Akhoca Köyü’nde çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası H.P., yaklaşık 5 yıl önce baldızının kızı olan E.E.’ye tecavüz etti. H.P., ilerleyen süreçte de E.E. ile tehdit ve ilişki sırasında cep telefonuyla çektiği görüntülerle şantajda bulunarak köydeki evin yanı sıra Keşan’daki bir evde zorla birlikte olmaya devam etti.

ERKEK ARKADAŞINDAN AYIRDI

H.P., son olarak E.E.’yi tehdit ederek evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşından ayrılmasına neden oldu. E.E. yaşananların ardından durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine aile, Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek H.P.’den şikayetçi oldu. Küçük kız, psikolog gözetiminde alınan ifadesinin ardından Aile Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı. Şüpheli H.P. ise şikayet üzerine jandarma ekiplerince gözaltını alınırken, küçük kızla para karşılığı ilişkiye girdiğini savunarak, tehdit ve şantaj iddialarını kabul etmedi.

TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Keşan Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen H.P., çıkarıldığı mahkemece ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Soruşturma sürüyor.