“Genel Başkanımızı Pazaryeri projesinin açılışına davet ettik”
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 8 Ekim 2016 Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili bilgi verdi.
Özcan “Ankara’ya gidişimizin sebebi Genel Merkezi ziyaret edip, Genel Başkanla görüşmekti.  Ödül alan projemiz bitti. İçine taşınma aşamasındayız. Önümüzdeki hafta dükkân kiralama ihaleleri başlayacak. Temel atma törenine genel başkanımız katılamamıştı.” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Pazaryeri projesinin açılışına davet etiklerini ifaden eden Özcan, “Genel Başkanımızın Trakya’nın gurur projesinin açılışında olması arzumuzdur. Davet etmek için gittik. Geçen hafta partili belediye başkanları ile bir toplantı yaptık. Yeni il binası alımı söz konusu. Genel Başkanımızın 2 günlük Edirne programı yapmasını talep ettik. 3-4 Aralık tarihlerinde Edirne’de olmasını istedik. Olumlu karşıladılar. Zaman yaklaşana kadar milletvekillerimizle irtibatımız devam edecek. Olağanüstü günler yaşadığımız bir süreçteyiz. Bir aksilik çıkmazsa, Genel Başkanımız 3-4 Aralık tarihlerinde burada olacağını ifade etti.” şeklinde konuştu.
Ayrıca Özcan, darbe girişimi sonrası TBMM’yi ziyaret ettiğini de dile getirdi.
Dönüşte Bilecik Söğüt’e yapılan ve Yayla’da bulunan tesisin benzeri olan arıtma tesisini gezdiklerini belirten Mehmet Özcan “ İstanbul trafiği yoğun olduğu için Eskişehir Bursa üzerinden döndük. Dönerken hem Söğüt Belediye Başkanını, hem de Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret ettik.” dedi.