GİZEM GÖRÜR

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, imar planları konusunda yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Açıklamasının başında Özcan, belediye olarak Kurban Bayramı’na hazır olduklarını belirterek, “Mezbaha ve kesim yerlerin denetimi, deri toplama konusunda hazırız. Uzun bir bayram tatili olacak. Ekiplerimiz hazır. Allah kazasız belasız bayram geçirmeyi nasip etsin.” dedi.

GÜZEL BİR UYGULAMA OLDU

İkinci el oto pazarının 20 Ağustos 2017 Pazar günü ilk kez Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde kurulduğunu ifade eden Mehmet Özcan, “Güzel bir uygulama oldu. Eksikliklerimizi gidereceğiz. Terminal alanı karşısında kurulan oto pazarı, bir şahsa ait arazide, uygun olmayan bir alandaydı. Kompleks daha merkezi alanda ve park sorunu bulunmuyor. Aracı olmayan vatandaşlar da kolaylıkla ulaşabilir.”

Keşan Belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Özcan, “Bayram sonu ana hatlarda asfalt çalışmaları başlayacak. İhaleyi alan firma ekibiyle birlikte hazır.”

YAPTIĞIMIZ İŞTEN ŞÜPHEMİZ YOK

Açıklamasının sonunda imar planları konusunda yapılan eleştirilere değinen Özcan, “Bu konuda sona geldik. Hafta sonunda askıdan inecek ve varsa itirazlar görüşülecek. Ardından tekrar meclise gelecek ve bakanlığa onaya sunulacak. Yasal süreç devam ediyor. Yaptığımız işten şüphemiz yok. Beklentisi olan bedavacıların yaygaralarına kulak asacak değilim. Hiç ameliyat yapmamış bir insanın bana mide ameliyatını tarif edilmesine benziyor. İmar yasasını bilmeden kat artımını konuşuyorlar. Hak etmediğimiz bazı şeyleri kazanmak millet olarak hoşumuza gidiyor. Düz ara kat vermemiz mümkün değil. Gerekçelerini de anlatıyorum. İlerideki uygulamalarda menfaati görecekler.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ