HABER MERKEZİ

Saat 17.00’de başlayan ve Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Bayram Şeker, İbrahim Gül, Yılmaz Değer, Mehmet Demirci ve Tarık Uysal mazeretleri sebebiyle izinli sayıldılar.

Meclis 1. Başkan Vekili Ercan Ersoylu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk oturumdan kalan ve komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlandı. 

İlk madde de İmar Komisyonu’na havale edilen İlçemiz Aşağı Zaferiye, Büyük Cami, İspat Cami, Mustafa Kemal Paşa ve Yukarı Zaferiye mahallelerinde yeni cadde, sokak, bulvar ve meydanlara isim verilmesi konusunda, İmar Komisyonu Sözcüsü Mitat Beyazoğlu meclise bilgi vererek değişikliklerin komisyon tarafından uygun bulunduğunu belirtti.

Ardından yapılan oylama ile bu madde oybirliği kabul edildi.

Diğer madde de ise Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilen Keşan Belediysinin veri tabanında bulunan bilgilerin paylaşımı için rayiç bedeli belirlenmesi konusu görüşüldü.

Konuyla ilgili olarak Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Başol açıklama yaparak konuyu görüştüklerini ve belediyenin veri tabanında bulunan bilgilerin paylaşılmaması konusunda komisyon tarafından karar alındığını belirtti.

Yapılan oylama ile komisyon raporu doğrultusunda bilgilerin paylaşılmaması oybirliği ile kabul edildi.

Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, tüm meclis üyelerine alınan kararlardaki katkılarından dolayı teşekkür ederek, “şimdiden bayramınızı kutluyorum” dedi.

Keşan Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı 5 Temmuz 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek.