HABER MERKEZİ

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Spor Tesisleri Sorumlusu Andaç Gedik, “Çim yüzeyli futbol sahası sezon bitiminden itibaren bakıma alındı; gübreleme ve sulama faaliyetleri devam etmektedir. Çim yüzeyli futbol sahası ve suni futbol sahasının ortak kullanılan yaşam yerlerinin bakım ve boya çalışmaları devam etmektedir, ayrıca suni sahanın yıpranan kale arkası koruma telleri elden geçirilip  sezona yetiştirilecektir. Bu iki sahamızda oynanan Süper Amatör,1. Amatör, Veteran ligi ve U liglerindeki takımlarımıza daha iyi şartlar altında müsabakalarını oynayabilmeleri için gerekli yenilikler ve çalışmalar yapılmaktadır.” şeklinde konuştu. 

ÇALIŞMALARIMIZ SEMT SAHASINDA DA DEVAM ETMEKTEDİR

Kapalı spor salonunda da yine kış sezonunda yıpranan dış cephe boyası yenilendiğini söyleyen Gedik, “Soyunma odalarının bakımları ve boyaları yapıldı. Kapalı spor salonunu kullanan Voleybol Kulüplerine, Belediye sportif kurslarına katılan sporculara, Okul takımlarına, Tekvando takımlarına ve bireysel spora gelenlere daha temiz hijyenik, spor branşlarına uygun standartlarda hizmet vermeye gayret ediyoruz. Aynı çalışmalarımız Keşan Belediyesi Semt sahasında da devam etmektedir suni yüzeyli futbol sahasının bakımı, granüllerin yenilenmesi, çevre düzenlenmesi çalışmaları yapılmaktadır.” dedi.

MEHMET ÖZCAN'A TEŞEKKÜRLERİNİ DİLE GETİRİYORLAR

Son olarak Andaç Gedik şunları söyledi: “Bu semt sahasında Futbol takımlarımızın antrenmanları, veteran ligi ve  diğer resmi maçları oynatmaktayız. Keşan Belediyesi Sportif kursları yaz döneminde de devam etmektedir, kurslarımız Futbol, Basketbol, Voleybol branşlarında Beden Eğitimi Öğretmeni Mürüvvet Buruk eşliğinde hafta içi hizmet vermektedir. Amacımız Keşan Belediyesi Spor Tesislerine daha çok gencimizi ve sporseverlerin katılımlarını sağlayıp daha fazla spor yapmaları için  olanakları en üst seviyeye çıkarabilmek. Yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı kulüplerimiz, spor sevenler, spora gelen gençlerimiz Keşan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özcan'a teşekkürlerini dile getiriyorlar” şeklinde konuştu. 

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ