CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bezbaş, çalışmalarına devam ediyor. Bezbaş, bu kapsamda Kıyık semtindeki bir kahvede halkla bir araya geldi ve projelerini anlattı.

CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bezbaş, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Edirne Merkezde çalışmalarını sürdüren Bezbaş, Kıyık semtinde ki bir kahveyi ziyaret etti ve buradaki vatandaşlara hitap etti.

Uzun yıllardan beri CHP’de aktif siyaset yaptığını belirten Bezbaş, “Ben kızanlıktan beri CHP’nin içindeyim, böyle de olmaya devam edeceğim. Bana vekilliği layık gördüğünüzde emin olun yüzünüzü kara çıkartmayacağım, Edirne için elimden gelenin fazlasını yapacağım.” dedi.

29 Martta yapılacak ön seçimde için destek isteyen Bezbaş, “Bu işi kim yapabilecekse o yapsın” şeklinde konuştu.

Partililere birliktelik çağrısı yapan Bezbaş,  “Dimdik durmaya devam edeceğiz, bölünmeyeceğiz, parçalanmayacağız, bir birimize sahip çıkacağız, kendi değerlerimize sahip çıkacağız” dedi.

Her zaman Edirneli vatandaşların sorunları için mücadele edeceğini belirten Bezbaş: “Şeref sözü veriyorum ki ben sizleri utandırmayacağım.” dedi.

Bezbaş, milletvekili olması halinde haftanın 4 gününü Edirne ve ilçelerinde çalışarak geçireceğini belirtti.