CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ve yönetim Kurulunu Meclis’te ağırladı.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerini Meclis’te karşılayarak, dernek üyeleri ile tek tek ilgilendi.

Erdin Bircan ve Recep Gürkan ile Cumhuriyet Halk Partisi haftalık TBMM Grup toplantısına giden şehit aileleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Edirne Asker Hastanesi Şehitliği fotoğrafını hediye etti. Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Belediye Başkanı Gürkan ile birlikte Kılıçdaroğlu’na şehitlik fotoğrafını verirken, “Edirne’ye gelip derneğimizi ziyaret eden Sayın Kılıçdaroğlu’na iadeyi ziyaret yapmak için buradayız. En zor günümüzde bizi yalnız bırakmayan Sayın Kılıçdaroğlu’na tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Erdin Bircan başkanlığındaki Edirne heyeti, fotoğraf hediyesinden sonra CHP Grup toplantısında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu izledi. Grup toplantısı sonrasında makamında heyeti kabul eden Kılıçdaroğlu, “En değerlimizsiniz. Bizim için yerinizin tarifi yok. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her sıkıntınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Dernek Başkanı Çiftçi, “Sayın Kılıçdaroğlu bir ayda 3 hemşehrimizi şehit verdik. En zor günlerimizde geldiniz bizi ziyaret ettiniz. Yanınızdayım dediniz. Bu hatırınız asla unutulmaz. Siz bize en zor günümüzde geldiğiniz için iadeyi ziyarete geldik.” dedi. Heyet, Kılıçdaroğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Edirne Şehit Aileleri Derneği Meclis’te Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan ile de görüşerek sohbet etti. Balbay ve Özkan’la da hatıra fotoğrafı çektiren dernek, Bircan’a teşekkür ederek Meclis’te ayrıldı. Dernek üyeleri Anıtkabir ziyareti sonrasında Edirne’ye döndü.