HABER MERKEZİ

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan Manisa’nın Alaşehir ilçesinde düzenlenen Üzüm Mitinginde üreticilerin maliyetlerini karşılayamadıkları için çaresiz olduklarını söyleyerek, “Çiftçimiz, üreticimiz harcadığı emeğin ve paranın karşılığını alamıyor, alınteri boşa gidiyor. Lükse, saraya, şaşaya para bulan AKP çiftçiye gelince destek yok diyor. Böyle adalet olmaz” diye konuştu.

CHP’li Bircan miting öncesi yapılan üzüm çalıştayında üzüm üreticilerinin tüm sorunlarının masaya yatırıldığının altını çizerek, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki çalıştayımız çok verimli geçti, üreticimiz yaşadığı tüm sorunları anlattı. Biz CHP’nin tarıma ve üreticimize bakışımızı aktarma fırsatı bulduk” dedi.

Mitinge üreticilerin yoğun katılım gösterdiğini kaydeden Bircan, “Çiftçilerimiz sayın Genel Başkanımızı can kulağı ile dinlediler. Sayın Kılıçdaroğlu üreticimizi baş tacı yapmamız gerektiğini anlattı. Genel Başkanımızın ‘Geldiğimiz noktada çiftçi milletin efendisi değil neredeyse kölesi olacak’ ifadesi AKP’nin yarattığı düzeni tam olarak açıklıyor. Biz CHP iktidarında çiftçimizi yine milletin efendisi yapacağız” diye konuştu.

“Üreticiyi yok ederseniz, üretimi yok edersiniz, bugün 126 ülkeden tarım ürünü ithal eder hale geldik” diyen Bircan, bunun canlı kanıtını AK Parti’nin ülkemizi et ve saman ithal eden ülke durumuna sokması olarak gösterdi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ