AYŞİN SEÇİL GEZER

İlk olarak bütçe çalışmaları ile ilgili konuşan Vural, “İl Genel Meclisi 2018 yılı için bütçe çalışmalarımız başladı. 2018 yılında Keşan’da 40 tane köyümüze yol, altyapı, tarımsal hizmet çalışmalarının tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Her köyümüzde gereken ve ihtiyacı olan çalışmayı yapmayı planlıyoruz. Birinci kat asfalt olması gerekiyorsa birinci kat, ikinci kat asfalt yapılması gerekiyorsa ikinci kat şeklinde çalışmalarımız olacak. 2018 yılında inşallah Keşan’ımızda bütün yol sorunlarını halletmeye çalışıyoruz.” dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞALIM

Adnan Vural açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Altıntaş, Çabançeşme, Küçükdoğanca gibi köylerimizi ziyaret ederek yapılması gereken çalışmaları inceleyeceğiz. Vatandaşları dinleyerek eksiklikleri not alıyoruz. Küçükdoğanca’da bir kanalizasyon sorunu vardı, sorunun giderilmesi için teknik personel çalışmalarına devam ediyor. Küçükdoğanca’da kanalizasyon sorunu artık kalmayacak. Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. İl Genel Meclis üyeleri olarak birlikte olalım, birlikte çalışalım, hizmet edelim. Bizim göremediklerimizi vatandaş bize söylesin. Birlikte hareket edersek daha iyi hizmet edeceğiz.”

İL ÖZEL İDARELER KAPANACAK

Bütünşehir için çalışmaların yapıldığını söyleyen Vural, açıklamasını şöyle tamamladı: “Edirne’nin bütünşehir olması gündemde, şu an çalışma aşamasında net bir şey yok. Eğer 25 Mart 2018 yılına kadar yasalaşırsa eğer olacak. Ama 25 Mart tarihine kadar yetişmezse kalacak. Bütünşehir olması durumunda İl Özel İdareler kapanacak.”