GİZEM GÖRÜR

Boyalık açıklamasında, Keşan-Mecidiye Karayolu’nun asfaltlanması, Erikli’deki arıtma sistemi ve yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

BU YIL İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ

Turizm sezonuna girildiği bir dönemde, sahil bölgelerinde yoğun bir çalışmaya başlandığının altını çizerek, sözlerine başlayan Boyalık, şunları söyledi: “Keşan-Mecidiye Karayolu’nda, asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Geçen yıl bu yolumuz Dişdudak Köyü’ne kadar ulaşmıştı. Geri kalan kısmını da, bu yıl içerisinde tamamlayacağız. Yaz döneminde bölgemize gelecek tatilcilerin daha rahat ulaşımı için iyi olacaktır. Amacımız, bölgemize iyi bir hizmet sunmaktır ve bunu da, başardığımıza inanıyorum.”

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Hüseyin Boyalık, sözlerine şöyle devam etti: “Bölgede yolların yanı sıra, diğer hizmetler anlamında da, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Örnek vermek gerekirse; Erikli’de Tuz Gölü ile deniz arasındaki kanalla ilgili de çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca Erikli’nin girişindeki köprünün standardının yükseltilmesi için de çalışmalar yürütülüyor. Bu çerçevede, yepyeni bir köprü kazandırılıyor. Yol, köprü, kavşak ve birçok hizmet, AK Parti hükümeti tarafından yapılmaktadır. Bölgenin kalkınması ve ilerlemesi için var gücümüzle çalışıyoruz.”

SORUMLULUK YEREL YÖNETİME DÜŞMEKTEDİR

Turizmin gelişmesi için yerel yönetimlerin yapılan işlere dikkat etmesi gerektiğine kayıt düşen Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Bölgeye tatil için gelen ve kiralık ev arayanların yönlendirilmesi konusunda bir alt yapı hazırlanmalıdır. Bu konuda en büyük sorumluluk yine yerel yönetimlere düşmektedir. Ayrıca zabıta ekiplerinin Erikli’de çok düzgün şekilde çalışması gerekiyor. Erikli’de bulunan arıtma rantabl şekilde çalışmalı ancak, ben çalıştığına inanmıyorum. Yetkililerin bu arıtma sistemi konusunda da zaman geçmeden gerekli önlemi alması gerekiyor.”