AYŞİN SEÇİL GEZER

Bölgede yoğun kış şartlarının yaşanmamasına rağmen yollarda yaşanan bozulmalara dikkat çeken Boyalık, “Don olayları, kar yağışı meydana gelmedi. Asfaltları en çok bozan don olayıdır. Yolun buzlanmasının ardından yaşanan çözülme asfalta zarar veriyor. Keşan’da böyle olay olmamasına rağmen Keşan’da belediyenin attığı asfaltların bozulduğunu görüyoruz. Ana caddelerde atılan asfaltların ne kadar ince, tertipsizce yapıldığını defalarca söyledik. Bu asfaltlar yoğun kış olsa yazılıp tekrar atılacaktı. Biz Keşan’ın parası heba olsun istemiyiz. Maalesef gördüğümüz kadarıyla bu asfaltlarla Keşan’ın parası çöpe atıldı. Erdoğan Gümülcineli’ye daha öncede; ‘Sen bu partinin ilçe başkanısın. Yapılan işleri kontrol et.’demiştik. Sayın Gümülcineli sadece ‘Maaşları etik bulmuyorum’ diye geçiştirdi. Yollar, pazaryerleri ile ilgili sorularımıza cevap vermedi. Her zaman olduğu gibi topu taca attı. Kendilerinden Keşan için daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. İktidar partisinin Keşan’daki temsilcileri olarak her zaman desteğe hazırız.”

AK PARTİ GELİNCE BÜTÜN ASFALTLARI YENİDEN YAPACAK

HüseyinBoyalık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Keşan’ın ara sokakları yürünecek halde değil.  Doğal gaz çalışmaları biten yerlerin yapılması lazım. Keşan Belediyesi’nin asfalt plenti var. Keşan Belediyesi’nin her şeyi var ama iş yapmaya adam yok. Bir gün asfalt şantiyesini düzgün çalıştırsa Keşan’ın tüm ara sokaklarını bitirir. Artık asfalttan vazgeçtik yamaları yapsınlar. AK Parti gelince bütün asfaltları yeniden yapacak.  Hiç olmazsa yamaları yapsınlar da insanlar 1 seneyi çamura basmadan geçirsin.” 

MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNUN FARKINA VARIR

Bircan’ın  “Partimin iktidar olmasını istiyorum. İktidar olabilmesi için de değişimin şart olduğunu gördüm.”şeklindeki sözlerini hatırlatan Boyalık, “Ben Erdin Bircan’a katılıyorum. Doğru söylemiş, haklıdır. Kılıçdaroğlu ile CHP’nin bu saatten sonra Türkiye’de iktidar olma imkanı yok. Fikri zikri olmayan, proje üretmeyen yönetimi ülkede kimse iktidar yapmaz. Çatı adayla olmaz. Ana muhalefet partisinin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olmayı. Aday olmaya cesaret edemeyen birinden ana muhalefet partisine genel başkan mı olur? İlk defa Erdin Bircan’ı doğru bir karar verirken gördüm. Daha doğru bir karar ise Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etmektir. Erdin Bey AK Parti’ye gelsin, bizim kapılarımız açık. Beraber hizmet ederiz. Biraz da milletvekili olduğunun farkına varır.”

KILIÇDAROĞLU’NUN TUTARSIZLIKLARI VAR

Hüseyin Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Kılıçdaroğlu’nun tutarsızlıkları var.  Bir gün Afrin operasyonuna destek veriyor, bir gün ‘Afrin’e girmeyelim’ diyor. Aynı parti içerisinde 2-3 değişik fikir çıkıyor. Konuşulur, tek fikir ortaya çıkar. Bu işler sıkıntı yaratır. Afrin’de savaş halindeyiz. Ülkemizde terörü bitirme havası var.”