GİZEM GÖRÜR

Açıklamasında Boyalık’a Edirne İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyesi Adnan Vural da eşlik etti.  Boyalık, “CHP’li İl Genel Meclisi Başkanı Keşan’a gelip, hadsizce açıklamalar yapmış. Onun görev ve yetki sahası meydandadır. Öncelikle ben ve Adnan Vural Keşan’dan seçilmiş Adalet ve Kalkınma Partisinin İl Genel Meclisi üyesiyiz. Ben ilçe başkanıyım ama halkın bana verdiği İl Genel Meclisi üyeliği görevi de var. 28 İl Genel Meclisi üyesinin hepsinin eşit hakları var. Bu hakların içerisinde köylerimizin yol, su, elektrik, kanalizasyon gibi ihtiyaçları önceliklidir. İnsan hayatı yol, su, elektrikle başlar. Bizim bunları takip etmemiz köylerle iç içe olmamız, bütün muhtarlarımızla iyi ilişkiler kurmamız Mehmet Geçmiş’i rahatsız etmesin. CHP’li İl Genel Meclis’i üyeleri bu durumdan rahatsız oluyorlar. Bunu zaten her platformda görüyoruz. Köylere Hizmet Götürme Birliği seçiminde yaşadık gördük. Muhtarlara bir belediye başkanı kendi makam odasını vererek neredeyse bir seçim kazanma davasına gittiler. İşin aslı bizim muhtarlarımız çok kıymetli. Muhtarlarımıza dil uzatacak bir İl Genel Meclisi Başkanı istemiyorum. Onu ben seçmedim meclis başkanı olarak. CHP’liler seçti. Aslında bizi eleştirmedi. Keşan’dan seçilmiş olan Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclisi Üyelerini yerin dibine batırdı. Konuşmaya ağzı yok mu Abdülaziz Çıkıkçı’nın, Erdinç Can’ın ve Mehmet Ali Yetim’in. Gitsinler köyleri gezip eksikleri görsünler. İl Özel İdaresine gidip benim köylerim şu sıkıntılar var desinler.” dedi.

ÇATAL KAZIK YERE BATMAZ

İl Genel Meclisinin gerçek başkanının Vali olduğunu söyleyen Hüseyin Boyalık, şunları kaydetti: “Çatal, kazık yere batmaz. Yani bir yerde birden fazla baş olmaz. İl Genel Meclisinin Başkanı Vali beydir. Mehmet Geçmiş sadece meclis toplantılarını idare ile yetkilidir. ‘Erikli köyünün suyunu alırım, Köylere Hizmet Götürme Birliğine veririm’ diye bir hadsizlik yapmış. Hiçbir şey yapamaz. Böyle bir yetkisi asla yoktur. Keşan menfaati için Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde fikir ayrılığı olmamıştır. Mehmet Geçmiş’i sinema aktörlerine benzetiyorum. Yalan yere kahraman olmaya çalışan biri olarak görüyorum. Lütfen Keşan’da bunu yapmasın. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hükümeti parayı İl Özel İdaresine gönderiyor. Bizde bu parayı en iyi şekilde kullanıp köylerimize, halkımıza hizmet ediyoruz. İmam Hatip Lisesi için Cumhuriyet Halk Partililer mi mücadele etti? Eğer CHP iktidarda olsaydı o İmam Hatip Lisesi’nin temeli dahi atılmazdı. Cumhurbaşkanımız geldi, sözünü verdi. 17 milyon TL ödeneğini gönderdi ve İmam Hatip Lisesi oluyor. Arkasından İmam Hatip Ortaokulu’ da olacak. Biz boş işlerle değil, yapılması gereken işlerle ilgileniyoruz. Onların işi sadece muhalefet etmek, kir atmak.”

MEHMET GEÇMİŞ’İN HİÇBİR SORUMLULUĞU YOK

“Hükümet parayı ne kadar gönderirse Vali de o kadar iş yaptırır” diyerek sözlerini sürdüren Boyalık “Vali bey danışır, ne eksikler var ise sıralarız, olan bütçeye göre de işler yapılır. Mehmet Geçmiş’in hiçbir sorumluluğu yok. Mehmet Geçmiş, devletin verdiği mazotunu devletin koyduğu arabaya binmiş geliyor CHP’nin ilçe binasında açıklama yapıyor. Hz. Ömer’in adaletini unutmamak lazım. Onlar tadelle reklamındaki adaletle Hz.Ömer’in adaletini karıştırmasınlar.

BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZDA HALKIN AYAĞINA GİDİLİR

Boyalık, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Bizim siyaset anlayışımızda halkın ayağına gidilir. Halk ayağa çağırılmaz. Keşan’a gelip açıklama yapacağına Gökçetepe’ye gidip sorunları yerinde inceleseydi. Hele hele cumhurbaşkanımızın ‘Köylerimin cumhurbaşkanı’ dediği muhtarlarla dalaşmak haddine değil. Biz muhtarlarımıza değer veriyoruz. Onların değeri arttıkça köylerimizin değeri artar. Bütün muhtarlarımız AK Partili değil. İçlerinde CHP’ye üye olan var, CHP’de delege olan var. Hiçbir tanesini birbirinden ayırmıyoruz. Hiçbiriyle kötü değiliz. Geçtiğimiz gün yaptığımız hizmetlerden bahsettim. İnanın İl Genel Meclisi Başkanının bu yapılan hizmetlerin yarısından haberi yoktu. Biliyorum olmadığını. Kaç tane İl Genel Meclisi üyesi gidip köyleri gezdi. İl Genel Meclisi üyesi seçildiğimizden beri tüm köyleri 10’ar defa ziyaret ettik. Sorunları yerinde inceliyoruz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ