NAZAN KAPLAN

Basın gücüne baskı yapan bir parti olmadıklarını dile getirerek sözlerine başlayan Boyalık “Basın hiçbir şekilde AK Parti tarafından yönlendiriliyor pozisyonunda olamaz.  Sayın Gümülcineli’nin söylediği gibi ‘yandaş basın’ diye bir durum söz konusu olamaz. Hiçbir basın gücüne baskı yapan bir parti değiliz. Keşan’da 4 tane yerel gazetemiz, internet gazetelerimiz var. Hiçbirine baskı uygulama gibi bir pozisyonumuz olamaz. Konuşmak için konuşmak ayrı bir şeydir.  Yapıcı olmak ayrı bir şeydir. Gümülcineli’den projeler beklerken, belediye başkanına ‘şunları yapalım başkanım’ demesini beklerken bunları biz yapıyoruz.” dedi.

KİBRİT ÇÖPÜ KADAR IŞIK SAÇMAYAN İNSANLAR, KENDİLERİNİ OLİMPİYAT MEŞALESİ ZANNEDİYOR

Yıkıcı eleştirilerle uğraşmak yerine yapıcı olma taraftarı olduklarını söyleyen Hüseyin Boyalık sözlerini şöyle sürdürdü: “İş yapmak için, Keşan’da taş taş üstüne koymak için mücadele ediyoruz. Bir kibrit çöpü kadar ışık saçmayan insanlar, kendilerini olimpiyat meşalesi zannediyor. Bu doğru değil, Keşan’ın durumu meydanda. Belediyenin durumu, yaptığı hizmetler her şey ortada. Keşan’da konuşulan bir şey var; ‘Savcı baskı yaptı adliyenin etrafındaki yollar yapıldı’.  Bir savcının soruşturma açmasıyla bu yollar yapılacaksa o zaman her gün elimize şikâyet dilekçelerini alalım, şikâyette bulunalım. İnsanların yaptığına, yapacağına bakması lazım. Konuştuğunu da laf olsun diye konuşmaması lazım. Keşan’da yaşanmaz bir hal var. Biz sosyal bir toplumuz. Trakya olarak daha medeni, daha iyi yaşayan bir toplumuz. Ama yaşadığımız şehir olarak kesinlikle sosyal olarak yaşamıyoruz. Hep söylediğim gibi Keşan’da yapılacak sosyal aktivite yok. Tamam, parası olanlar 2-3 tane alışveriş merkezimiz var, oralara gidip vakit geçiriyorlar. Parası olmayan ne yapacak peki? Ailemizle birlikte gidebileceğimiz, vaktimizi geçirebileceğimiz yerlere ihtiyacımız var.  Bunlar yerel yönetimin vazifesidir. Bunları yapabilmek için bir çaba ve enerji olmalı. Maalesef ki bu çaba ve enerjinin Keşan Belediyesi ve CHP’de olmadığını görüyoruz.  Doğruyu söyleyince de ‘Sen nerede yaşıyorsun?’ gibi beyanatları vermekte üzerlerine yok. Keşan’da yaşıyoruz.”

ATATÜRK’Ü GÖLGE OLARAK KULLANMAKTAN VAZGEÇMELİLER

Boyalık, Keşan’ın sorunlarını dile getirmeye devam edeceklerinin altını çizerek “Gümülcineli’ye soruyorum ‘Ey be arkadaş seni vekillerin hiç yapıcı bir proje ile meclise gitti mi?’ Gen soru vermek dışında bir projeleri oldu mu? Keşan’da bir sürü yanlış işler yapılırken hiç eleştirmediler. Sürekli hükümeti eleştirdiler. CHP, Keşan Belediyesi her şeyin en doğrusunu mu yapıyor? Yaptığı hatalı işler de ortada. Sadece muhalefet etmekle olmaz, proje üretmekle olur. CHP’nin proje üretmek gibi bir derdi yok. Sadece muhalefet etmeye odaklanmış bir parti. Keşan’a da bu yüzden hizmeti olmuyor. Atatürk’ü gölge olarak kullanmaktan da vazgeçmeliler. Atatürk hepimizin ortak değeridir. Atatürk’ü CHP olarak sahiplenemezsin. İlke ve inkılaplarına sahip olan onun gösterdiği müreffeh Türkiye seviyesi için çalışan parti AK Parti’dir. Bizi Atatürk düşmanı olarak gösterip Keşan halkını, kamuoyunu yanıltmaya çalışıyorlar. Biz, Atatürk düşmanı değiliz. Atatürk’ü seven, Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk’ün arkasında şehit olan dedelerimizin torunlarıyız.  Lütfen CHP Atatürk’ün gölgesinde yatmaktan çıksın. Atatürk’ün gösterdiği seviye de olmuş olsalardı zaten iktidarda olurlardı. Artık Atatürk’ü sömürme zamanı geçti. Kibrit çöpü olmaktan vazgeçsinler. Madem olimpiyat meşalesi olmak istiyorlar, çıksınlar halkın istediği projeleri yapsınlar. Burada mesele DSİ’nin yaptığı Atık su Arıtma Tesisi’ni broşürün ön sayfasına ‘söz verdik yaptık’ diye basmak değildir. Yalan, Atatürk bize yalan söylemeyi mi öğretti. Hayır, doğru söylemeyi öğretti.  Çöp Arıtma Tesisi’nin parasını nereden aldı? Hükümetten aldı. 40 yıldır yanan çöplüğü tertemiz hale getirdik diyorlar. 40 yıldır iktidar da kim var? AK Parti mi var? 40 yıldır o çöplüğü yakan CHP Belediyesi. 40 yıldır bu çöplüğü yakıp, niye o insanları zehirledin? Ama AK Parti iktidarı yoktu. ‘Ey Başkan gel bakalım sana hibeyi verelim, şurada şu projeyi yapalım’ diyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yoktu. Projeyi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Keşan Belediyesi’ne hibe eden de AK Parti hükümetidir. Biz Atatürk’ün gösterdiği müreffeh Türkiye seviyesine ve 2023’teki hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

KEŞAN BELEDİYESİ’NE TALİP OLMUŞUZ ADAMA AKIL VERİYORUZ

Belediye BaşkanıMehmet Özcan’ın ‘Belediyenin sinema salonlarına müstecir bulamadık. Zorla mı çalıştıracağız? şeklinde ki sözlerine de değinen Boyalık, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bu tip işler toplumsal işlerdir. İllaki para kazanmak şart değildir. Belediye bir sürü personel çalıştırıyor. Birkaç kişiyi orada görevlendirip, filmi kiralar ve oynatır. İnsanlara da gerekirse bedava izletir. Şu an kendi ayağıma kurşun sıkıyorum.  İktidar partisinin ilçe başkanıyım, Keşan Belediyesi’ne talip olmuşuz adama akıl veriyoruz. Belediyeler kar amacı gütmeyen şirketler gibidir. Kar amacı gütmez. İsterlerse yaparlar.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ