AYŞİN SEÇİL GEZER

2 günlük bir Ankara ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Boyalık “Bu Ankara ziyareti esnasında bakanlarımızla bir araya geldik. Bu ziyaretler esnasında Keşan’ımızın sorunlarını ve Keşan’da yapılması gerekenleri dile getirdik. Biz, Ankara ile olan münasebetimizi hiçbir zaman kesmedik. Hizmetlerin gelmesi için bu sıcak bağlantılar her zaman lazımdır. Ziyaret ettiğimiz herkes Keşan’ı çok iyi tanıyor. İktidar Keşan’a olan hizmetleri layığıyla yapıyor.” dedi.

Hüseyin Boyalık, muhalefetin Keşan Devlet Hastanesi’ni sıkça eleştirdiğini söyleyerek hastanenin çok yakın zamanda hizmete açılacağını kaydetti.  

MİLLET UZAYA GİDİYOR, BİZ HALA 2 TANE DEMİRİN ÜZERİNE BRANDA ÇEKEREK PAZARYERİ AÇIYORUZ

Boyalık sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, yine Keşan Devlet Hastanesini eleştirmiş. Çünkü eleştirmeye başka bir şey bulamıyorlar. Okul yapmıyor diye mi eleştirecekler? Keşan’da son 5 yılı içinde 5 tane okul bitti. Yol yapmıyor mu diyecekler. Eleştiremezler, bir tane bozuk yol yok. Sanayi Kavşağı da 2-3 ay içinde bitecek. Hizmet anlamında yol, köprü, kavşak, eğitim, sağlık olmak üzere hiçbir şeyde eleştiremezler. Biz eleştiriyoruz. Dedik ki parkomat uygulamasında ilk 10-15 dakikanın ücretsiz olacağını söyleyen Belediye Başkanımız daha sonra çıkıp, kendi söylediğini kendisi yalanladı. CHP İlçe Başkanı buna cevap versin. Keşan Belediyesi’nin maaşlarını eleştirdik. Taşeron işçilerin maaşlarını alamadığını aktardık. ‘Acaba belediye başkanı, başkan yardımcıları maaşlarını alıyor mu?’ diye sorduk. Bunlara yine cevap yok. Biz yerel siyasetçileriz. Yerel siyasette ben Erdoğan Gümülcineli’nin tek bir kelime daha konuştuğunu duymadım. Yerel siyasetin nasıl olması gerektiği konusunda bir fikri de yok. Sayın Gümülcineli kendisinin belediye başkanının üstünde birisi olduğunu unutmuş. Ben olsam, belediye başkanına yapmadığı hizmetler için ve eksik yaptığı hizmetlerden dolayı kök söktürürüm. Partinin bir meclisi vardır. Bir yönetim kurulu vardır. O yönetim kurulunun ‘Ey belediye başkanı sen bu işleri niye yapmıyorsun?’ diye sorduğunu hiç düşünmüyorum. Yine kapalı pazaryeri konusunda bir sürü eleştirimiz oldu. Bir sürü eksik var. Millet uzaya gidiyor, biz hala 2 tane demirin üzerine branda çekerek pazaryeri açıyoruz. Keşan pazarcısına, esnafına layık olan bu mu? Erdoğan Gümülcineli senin bunlardan haberin yok mu? Kalkıp da Man Adasından bahsediyorsun. O belgeler FETÖ’nün ortaya çıkardığı belgeler. Diyor ki ‘FETÖ’yle siz ortaklık yaptınız’. Biz ortaklığı FETÖ’yle yapmadık. Sadece zamanında onların bu kadar hain oldukların anlayamamışız. Ama anladığımız zaman da bağlantımızı kestik.”  

BOZUK YOL VE KALDIRIMLARI ELEŞTİRMEYEN KALMADI

Keşan’daki bozuk yol ve kaldırımların herkes tarafından dile getirildiğini vurgulayan Hüseyin Boyalık, “Keşan’daki bozuk yol ve kaldırımları eleştirmeyen kalmadı. Erdoğan Gümülcineli ise bozuk yol ve kaldırımlara tek laf etmedi. Nerede yaşıyorsun sen Gümülcineli? Gidip bu konularla ilgilen biraz. Sorulan sorulara cevap ver.”

BİR OMUZDA BİZ VERİRİZ

CHP’nin hiçbir zaman hizmet odaklı bir projesi olmadığının altını çizen Boyalık sözlerini şöyle noktaladı: “Alışmışlar kuru muhalefet. Bana verilen bir cevap yok. Tam tersine iktidarı suçlayan bir yazı. Bizim yaptığımız eleştirilere cevap versinler. Erdoğan Bey yerelin sorunlarını konuşsun. 2 yıldır ilçe başkanlığı yaptım. Hep sosyal belediye olmadığını eleştirdik. Sinema salonlarımız var, Keşan Belediyesi sinema salonlarını açmadı. Bu nasıl sosyallik? Özellikle ailecek gidilecek parklar olsun. Bu parkların içinde kapalı alanlar olsun. Bu alanlarda para almadan çay dağıtsın. 3 milyon lira misafir ağırlama gideri olan bir belediye geceleri bedava çay dağıtsa 1 yılda 500 bin lira para harcamaz. Sosyal belediyecilik insanlara hizmet etmektir. CHP’yi yerel siyaset yapmaya, Keşan’daki sorunlarla ilgilenmeye davet ediyorum. İktidardan bir yardım gerekirse her zaman yanlarındayız. Yeter ki hizmet etsinler. Bir omuz da biz veririz.”