GİZEM GÖRÜR

Boyalık açıklamasında, Keşan’ın yeni yapılan imar planlarına ihtiyacı olduğunu ve sadece muhalefet yapmak için Keşan’ın ihtiyacı olan bir şeye itiraz etmenin gereksiz olduğunu ifade etti.

CHP BELEDİYESİ OLMASINA RAĞMEN DESTEK VERDİK

Keşan’ın 1985 imar planlarının bir revizeye ihtiyacının olduğunu söyleyen Hüseyin Boyalık, “Bayram öncesinde halkımıza iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyor, kazasız belasız bir tatil geçmesini umuyoruz. Keşan’ımızın 1985 yılında yapılan planların ardından bir revize imar planına ihtiyacı vardı. Bu planlara bizler, CHP Belediyesi olmasına rağmen destek verdik. Açık bir şekilde desteğimizi gösterdik. Çünkü Keşan’ın buna ihtiyacı vardı. Bizim muhalefet edecek çok şeyimiz var fakat biz ihtiyaca muhalefet etmeyiz. Çünkü lazım. İmar planları hakkında ilk defa konuşuyorum. İtirazlar bitti, daha da tartışılacak.” şeklinde konuştu.

KEŞAN’IN İHTİYACI OLAN ŞEYLERE DESTEK VERİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın imar planlarına itiraz eden halka karşı kötü bir açıklaması olduğunu ve bu açıklamanın doğru olmadığını ifade ederek devam eden Boyalık, şunları söyledi: “Halkın isteği çok önemlidir. Halkın istediğine bir belediye başkanı hayır dememelidir. Halkın ne istediğini belediye başkanı anlayabilmelidir. Mehmet Özcan’ın kötü bir açıklaması oldu. Yakışmadı. ‘Birkaç menfaat isteyen insanın itirazı’ dedi. Bunlar halktır. Halka söz verilmiş ki halk bunu istiyor. Çevre ve şehircilik bakanlığı ve Keşan belediyesi bu planı yapacaktır. Biz her şeye muhalefet etmiyoruz. Keşan’ın ihtiyacı olan şeylere destek veriyoruz. CHP üçüncü havaalanına itiraz etti. Ama bugün Avrupa’nın ortasına en büyük havaalanını konduruyorsunuz. Buna muhalefet etmeye gerek yok. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne muhalefet ettiler. Ama şu an kullanıyorlar. O köprü olmasaydı şimdi İstanbul’un trafik sorununu düşünemezdim bile ben.”

ANLAMIŞ OLMALARI LAZIMDI AMA HALA ANLAYAMAMIŞLAR

MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege’nin eleştirilerine ise Boyalık'ın cevabı şöyle oldu: “İnsanlar için olumlu hizmetlerde iktidar ya da muhalefet fark etmemeli. Biz uzlaşmacı bir tavır sergiliyoruz. Ama halkın menfaatine olmayan şeylerde de halkımızın yanında olmalıyız. Halkımızın imar problemleri ile sıkıntısı varsa, belediyenin karşısında olmasını da biliriz. Biz anlayışlıyız. MHP Keşan İlçe Başkanı Sayın Erkan Gege çıktı bizleri eleştirdi. Cevap verme gereği duymadım ama siz sorduğunuz için cevap vereceğim.  Anlamış olmaları lazımdı ama hala anlayamamışlar. Keşan’ın menfaatine olan bir şeyde, iktidar muhalefet diye bir ayrım olmaz. Keşan’ın buna ihtiyacı vardı. Keşan bunu istiyordu. İspat Cami Mahallesi, Büyük Cami Mahallesi, Yenimescit Mahallesi bu planları istiyor. İhtiyaç var. Neden hayır diyelim? Sadece muhalefet etmek için, yapılması gereken bir şeye neden hayır diyelim? İhtiyacımız var. Bu açık ve nettir. Bir yangın olduğunda itfaiyenin bir ambulansın rahatlıkla yollardan geçebilmesi gerekiyor. Biz bunun için evet dedik.”

BİZ İKTİDAR OLARAK BU PLANLARA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Hüseyin Boyalık, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “İmar planları yapılırken biz yeşil alana bakarız, eğitime bakarız, sağlığa bakarız. Gerekli yerler ayrılmış mı bakarız. Halkımızın menfaatine de bakarız. Haksızlığa uğrayan veya kayırılan birilerinin olduğunu hissettiğimiz anda da belediyenin karşısında oluruz. İtiraz süreci bitti. Yukarı ve Aşağı Zaferiye mahallerinde de bazı itirazlar mevcut. Bazı hatalar var tabi ki. Kusursuz hatasız insan olmaz. Bunu belediye de kabul ediyor. Hatalar olabilir diye kendileri de söylüyor zaten. Önemli olan hataları düzeltebilmektir. Yine söylüyorum, biz iktidar olarak bu planlara her türlü desteği vermeye hazırız. Biz 2019’da Keşan’ın yönetimine talibiz. Projelerimiz hazır. Kuru kuruya muhalefet de yapmıyoruz. Aklı selim insanlarız. Keşan’a faydalı olmak ve taş üstüne taş koymak istiyoruz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ