AYŞİN SEÇİL GEZER

Boyalık, şunları söyledi: “16 Nisan’da MHP’yle oluşan birlik ve beraberlik, 24 Haziran seçimlerinde de devam etti. El ele, kol kola, vatan, millet ve bayrak için çıkılan bu yolda, Recep Tayyip Erdoğan başarıyla seçildi. Biz kendisini siyasette her zaman örnek alıyoruz. Aldığımız bu örnek sayesinde de Keşan’da oylarımızı belli oranda artırdık. Cumhur ittifakı olarak, 16 Nisan’da oylarımız yüzde 31 iken; bu seçimlerde oy oranımız yüzde 33 seviyelerine çıktı. Dolayısıyla, oy kaybımız yok. Keşan, AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına sahip çıktı. Ayrıca Keşan’dan Fatma Aksal’ın milletvekili seçilmesinden son derece sevinçliyiz. Kendisi milletvekili mazbatasını aldı. Sayın Fatma Aksal partimizin çeşitli kademlerinde görev yaptı ve şimdi de milletvekili seçilerek bölgemize hizmet edecektir.”

CHP’NİN OY KAYBETTİĞİNİ GÖRÜYORUZ

Hüseyin Boyalık sözlerine şöyle devam etti: “Cumhur ittifakında MHP’yle olan birlikteliğimiz hizmet anlayışı içinde olması nedeniyle aynı birliktelik yerel seçimlerde de olacağına inanıyorum. Yerel siyaset yaptığımız için ben Keşan’dan sorumluyum. Genel siyaseti konuşacak İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Genel Merkez yetkililerimiz bulunmaktadır. Keşan yerel siyasetini konuşursak, CHP’nin oy kaybettiğini görüyoruz. CHP Keşan’da oylarına sahip çıkamadı. Keşan’da yapılmayan hizmetler ve eksiklikler nedeniyle CHP oy kaybetmiştir. Bundan ötürü de halk bir arayış içerisindedir.”

CHP KEŞAN’DA ÇOK BİLE OY ALDI

Keşan Belediyesi’nin hizmetlerini eleştiren Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye, Adalet Sarayı’na giden yolu asfaltladı ama bugün gidilip bakıldığında yol delik deşik durumda. Finişerle asfaltlama yapıldı ama tüm yollar çöktü. Çünkü yolların alt temeli yapılmadan çalışmalar yapıldı. Doğal gaz çalışması nedeniyle yapılan yolların kazılmayan bir tarafı kalmadı. Kazılan yolların tamiratı halen yapılmadı. Kış mevsimine girerken bu yollardan ötürü insanlar perişan olacak. Bu kadar olumsuzluğun yaşandığı bir yerde CHP’nin oy kaybetmesi normaldir. Hatta bu kadar olumsuzluğa rağmen CHP Keşan’da çok bile oy aldı. AK Parti, Keşan’da hizmet etmek için tüm seçmenlerin oylarına taliptir. Yerel seçimlerde, AK Parti Keşan’dan iktidara gelirse, hizmetin nasıl geldiğini görecektir. Keşan’ın AK Belediyeciliği yaşaması lazım.”