Açıklamasına geçtiğimiz günlerde Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Şenoba Beldesinde düşen helikopter kazasında hayatını kaybeden 13 askerimizi anarak başlayan Boyalık “Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Mekânları cennet olsun. Şehitlerimiz hiç olmasın istiyoruz. Böyle elim kazaların olması bizleri çok üzüyor. Öte taraftan da terörün bitmesi, ülkemizin rahat bir nefes alması için mutlaka askeri ekipmanlar kullanılmalı ve operasyonlar yapılmalıdır. Netice itibari ile ölen 13 kişilik ekipte terörü bitirmeye çalışan askeriyenin kumanda kademesini yürüten bir ekipti. Çok üzgünüz. İnşallah operasyonlar artarak devam etsin, şehidimiz olmasın, teröründe kökü kazınsın. Bu vesile ile de bütün güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

KALDIRIMLAR AYNI, YOLLAR AYNI

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın ‘Ne zaman hizmet etsem eleştiri alıyorum’ şeklindeki sözlerini de yorumlayan Hüseyin Boyalık “13 yıldır yatıp da bütün hizmetleri bir yere toplarsan, 13 senede bir tane kaldırım değiştirmezsen olmaz. Kaldırımlar aynı, yollar aynı.  Keşan’ın hiçbir yerine 1 tane çivi çakılmamış. 13 senedir de belediye başkanısın. Ey Mehmet Ağabey senin şu ana kadar Keşan’ın yollarını, kaldırımlarını değiştirmen lazımdı. Keşan da bir şeyler yapıyor olman lazımdı. Alt yapı yaptım deyip duruyor. Neyin alt yapısını yaptın. Yağmur yağıyor, bütün Keşan sokakları göl oluyor. Hani nerede yağmur suyu projesi? Hani alt yapı yapılmıştı? Kötü havalarda evlerin içini kanalizasyon kokusu kaplıyor. Bu işler iyi yapılmıyor.” şeklinde konuştu

HANİ NEREDE PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ?

İşlerin düzgün yapılması gerektiğinin altını çizen Boyalık, “Orkestranın şefi belediye başkanıdır. Keşan’da orkestra iyi yönetilmiyor. Personelime laf söyletmem diyor. Bakalım nereye kadar. Keşan’ın kavşaklarını bitirdik.  Devlet trilyonlarca para harcadı ve Keşan’a böyle bir kavşak kazandırdı. Bu kavşakların yeşillendirilmesi lazım.  Migros Kavşağını biz yeşillendirdik. Hani nerede Park ve Bahçeler Müdürlüğü? Niye yapmıyor? Destek Kıtaları Kavşağını ve Enez Kavşağını niye yeşillendirmiyor? Yatmayacaklar, çalışacaklar. Kışın soğuktan yazın da sıcaktan yatıyorlar. Ne zaman çalışacaklar? 1 metrelik kaldırıma 2 metre ara ile ağaç dikmesini bilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü önce yapılacak işleri yapsın. İş bilmiyorlar. İş bilmedikleri için de Keşan’ımız bu hale geliyor. Keşan’ın şehir dışında gözüken bütün ayıplarını hükümet olarak biz kapatmaya çalışıyoruz. Şehrimize ilk gelenin Keşan’a bakışı değişsin istiyoruz. Kipa’nın orası kanayan yaraydı. Hatta orası sayın belediye başkanının seçim vaadiydi. Dereyi ıslah edeceğini söylemişti, yapamadı. Yine biz yapıyoruz. Hükümet eli ile DSİ’ye yaptırıyoruz. Bir de ‘Biz Atıksu Arıtma Tesisimizi yaptık’ diyor. Atıksu Arıtma Tesisi’ni Keşan Belediyesi yapmadı. Atıksu Arıtma Tesisi’ni AK Parti hükümeti yaptı. Şu an Atıksu Arıtma Tesisi DSİ tarafından işletiliyor. 1 yıl işletilecek, 1 yıl sonrada işletilmek üzere Keşan Belediyesi’ne devredilecek. Bu işin yapılmasında belediyenin en ufak katkısı yok. Tamamı DSİ ile Keşan’a yapılmış bir hizmettir. Bununla övünmesin.  diyerek açıklamasını sonlandırdı.