GİZEM GÖRÜR

Edirne İl Özel İdaresi tarafından asfalt sezonunun başlamasıyla beraber çalışmaların sürdüğünü kaydeden Boyalık, “Kozköy’ün ana yolu ve bir mahallesinin asfaltlama çalışması bitti. Hem köyde yaşayan vatandaşlarımız mutlu oldu hem de uzun yıllar dayanacak bir asfalt yapıldı. Buraya geçen yıl asfalt kırığı malzemesi çekmiştik bu yıl çalışmaları tamamladık. Sahil köylerimiz olan Erikli ve Suluca arasındaki yoldaki çalışmalar devam ediyor. Burası çok kullanılan bir yol ve iyileştirme çalışması yapılıyor. Erikli-Beyköy arasındaki yol çalışması bitti. Erikli-Suluca arası yoldaki çalışmalar da 1 hafta içerisinde tamamlanacak. Ekiplerin bir kısmı şu anda Karacaali Köyü’nde yama çalışması yapıyor. Buradaki yol çok kötü değil ama bakımı yapılıyor. Yol ağımız çok geniş, elimizden geldiğince bozuk yol kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

İYİ OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR

Türkmen-Boztepe arasındaki yol çalışmasının tamamlandığını aktararak devam eden Boyalık, “Boztepe ve Akçeşme köyleri ile İpsala yolu bağlantısında da hiçbir sıkıntı kalmadı. İnsanlar için yol çok önemlidir. Yol, medeniyet demektir. Bu yüzden bozuk olan köy yollarının tamamını ıslah edeceğiz. Bu sezon bitiremezsek bile önümüzdeki yıl köylerimizde yol anlamında sıkıntı kalmayacak, hedefimiz budur. Yol, kanalizasyon ve su. Sudan yana çok sıkıntımız kalmadı. Kanalizasyon anlamında da 2-3 tane eksik köyümüz kaldı. Şu anda elzem olan sadece Sazlıdere ve Yeşilköy’dür. Yeşilköy’e de yapılmalıdır ancak kanalizasyon yapılınca arıtma da yapmak gerekiyor. Bazen kanalizasyon olmaması olmasından daha faydalı olabiliyor. Seydiköy’de doğal arıtma yaptık ve takip ediyoruz. Hakikaten büyük faydası var. Zaman zaman yataklar temizlenerek suyun tekrar arıtılması sağlanabiliyor. İyi olacak gibi görünüyor.” şeklinde konuştu.

KÖYLERİMİZİN YOLLARI KEŞAN’IN YOLLARI GİBİ OLMASIN DİYE MÜCADELE EDİYORUZ

Lalacık Köyü’ndeki yol çalışmasında sıkıştırılma işleminin bittiğini belirten Boyalık, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu yolumuz asfalta hazır hale getiriliyor. Bir yıl içerisinde burası da tamamlanacak. Biz durmuyoruz, köylerimizin yolları Keşan’ın yolları gibi olmasın diye mücadele ediyoruz. Biz sorumluluk sahamızdaki vatandaşlarımız için hükümet eliyle yapılacak işleri eksiksiz olarak yapmak istiyoruz, yapıyoruz da. Keşanlı vatandaşlara bir örnek teşkil etsin istiyoruz. KİPA’nın oradaki dere ıslahı çalışması çok büyük bir örnektir. Keşan’da yapılan işlerin en başında gelir. Buranın yapım işi CHP’nin seçim vaatlerinde vardı. Yapamadılar, kim yaptı; AK Parti hükümeti yaptı. ‘Keşan’a arıtmayı getirdik’ diye seçim vaadi verdiler. Arıtmayı da AK Parti hükümeti yaptı. Erikli Sahili’nin girişinde sürekli sinek üreten o bataklığı kurutup taş döşedik. Üzerine de köprüyü koyduk. Köprünün asfaltı atıldı, bir-iki gün içerisinde korkulukları da takılacak. Bizim artık kötü görüntülere ihtiyacımız yok. Kötü görüntüler Keşan’ı rezil ediyor. İnsanlar çevre yolundan, güzel yollardan, kavşaklardan geliyorlar. Keşan’da alışveriş yapmak veya herhangi bir şey için şehir içine girecek; Keşan’a girdiğinde insanlar hüsrana uğruyorlar. Keşke Keşan’da bir AK Parti belediyesi olsa da Keşan’ın bu kanayan yarası bitse. Ben kendi adıma böyle diyorum.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ