AYŞİN SEÇİL GEZER

ŞEHİTLERİMİZİN İSMİNİN VERİLMESİNİ BİZLER DE İSTİYORUZ

Kavşaklara şehitlerin isminin verilmesi önerisini olumlu karşıladığını ifade eden Boyalık, şunları söyledi: “Şehitlerimizin isminin verilmesini bizlerde istiyoruz ve bu konuda, kendisi haklıdır. Sanayi Kavşağı’na şehidimiz Ahmet Can’ın isminin verilmesi isteniyor. Daha önce Ahmet Can şehit olmadan önce, belediye başkanımız Aladdin Önen ismini önermişti. Kamuoyunda tartışılır ve en uygun isim verilir. Hiçbir sıkıntı yoktur. Kavşaklarımıza şehitlerin ismi verilmelidir. Destek Kıtaları Kavşağı’na Halis Demir, Migros Kavşağı’na 15 Temmuz Şehitleri Kavşağı isimlerinin verilmesi düşünülüyor. İnşallah kısa zaman içerisinde bunlar gerçekleşecektir.”

YAKIN ZAMAN İÇERİSİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAKTIR

Keşan-Enez Karayolu’nun yapılması konusunda sorulan soruya cevap veren Hüseyin Boyalık, “Bu karayolumuzla ilgili şuanda herhangi bir şey yok, bekliyoruz. Ama bu yolumuz mutlak suretle yapılacaktır ve en yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacaktır.” dedi.

HASTANEMİZ BİTMİŞ DURUMDA

Yeni yapılan Keşan Devlet Hastanesi’nin verilen süre içerisinde yetiştirilemeyeceği hakkında da, değerlendirmelerde bulunan Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Hastanemiz bitmiş durumda. Sadece küçük çaplı eksiklikler var ve bunun tamamlanması için çalışıyoruz. Eksiklikler giderilmeden almak doğru bir davranış değildir. Keşan Belediyesi eksiklikler giderilmeden devir almıştı ve şuanda her yeri dökülüyor. Bizim de onlar gibi devir almamız söz konusu olamaz. Biz, müteahhitleri zengin yapmak için çalışmıyoruz. AK Parti hükümeti tarafından yaptırılan yatırımlar yarım yamalak şekilde devir alınmaz. Her şey bitmiş şekilde alınmalı ki, daha sonra yeniden tadilat işine girilmesin.”