GİZEM GÖRÜR

Boyalık yaptığı açıklamada, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan’ı Mehmet Müezzinoğlu’nun kabinede yer almamasının, Trakya Bölgesi’ne olumsuz yansımayacağını ve Trakya için hizmetlerine devam edeceğini kaydetti. 

İLİMİZ BİZE GEREKLİ DESTEĞİ VERİYOR

AK Parti’nin bir kongre sürecine girdiğini hatırlatarak açıklamasına başlayan Hüseyin Boyalık, şunları söyledi: “Dün İl Başkanımız Sayın İlyas Akmeşe ve ilçe teşkilatı üyelerimiz ile bir istişare toplantısı yaptık. Biliyorsunuz ki partimiz bir kongre sürecine girdi. Dün bu toplantılardan birini İl Başkanımızın katılımı ile birlikte gerçekleştirdik. Kendisi ile iyi ilişkilerimiz olmasından, Keşan’a gidip gelmesinden çok memnunuz. Keşan Edirne’nin ilçelerinden en büyüğüdür. Bu yüzden de Akmeşe, Keşan’a önem veriyor. Keşan’ın bir il desteğine ciddi anlamda ihtiyacı vardır. Kendilerine Keşan’ın önemini de iyi anlatmalıyız. Aramızda bir bağlantı kopukluğu yoktur. İlimiz bize gerekli desteği veriyor her durumda önümüzü açıyor. Kendilerine bu konuda teşekkür ederiz. Ankara ile bağlantılarımız da iyi durumda.”

YENİLİK SİYASETTE İYİ BİR ŞEYDİR

Boyalık, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan’ı Mehmet Müezzinoğlu’nun kabinede yer almamasını ise şöyle değerlendirdi: “Biliyorsunuz ki kabinede değişiklik oldu. Bu değişiklikte Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu bakanlık görevinden ayrıldı. Biz tabi ki görevinden ayrılmasına üzüldük fakat Sayın Başbakanımızın da dediği gibi bir kan değişikliği, yeni yüzler açısından daha iyi oldu. Yeni kan her zaman heyecan kadar. Heves katar. Yeni çalışma alanları doğurur. Yenilik siyasette iyi bir şeydir. Bizim büyüklerimizin işine karışmak gibi bir durumumuz olamaz. Biz bunu sorgulayamayız. Biz Keşan siyasetinden sorumluyuz. Keşan dışında hiçbir konuda fikir sahibi olmak gibi bir durumumuz yok. Tabi ki partimizde söz sahibiyiz fakat bu değişiklikleri sorgulamak gibi bir durum söz konusu değil. Ne yapmışlarsa iyi yapmışlardır. Müzezzinoğlu’nun da Trakya’ya destekleri devam edecektir tabi ki.”

MÜEZZİNOĞLU’NUN BÖLGEMİZE HİZMETLERİ DEVAM EDECEKTİR

Hüseyin Boyalık, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Sayın eski Bakanımız Mehmet Müzezzinoğlu’nun kabinede yer almaması bölgemize olumsuz bir durum katmayacaktır. Müezzinoğlu gibi kıymetli bir insana mutlaka kıymetli bir görev yine verilecektir ve hizmetleri mutlaka devam edecektir.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ