HABER MERKEZİ

Kısa bir süre önce Keşan Belediyesi ekiplerince, çift sıra parkların önlenmesi için yapıldığı tahmin edilen yol bölme uygulaması, tepki çekmeye başlarken, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık da tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Anafartalar Caddesi'nin girişinde, Keşan Belediyesi ekipleri tarafından, bazı araçların dik şekilde park etmesi ve bu nedenle trafiğin aksaması yönündeki şikayetlerin önlenmesi amacıyla halk arasında “Hacıyatmaz” olarak bilinen delinatör ile yolun bölünmesi, tepki çekmeye başladı. Bahse konu uygulama ile cadde girişindeki trafiğin kilitlendiğini dile getiren vatandaşlar, ambulansların da bu trafiğe takılarak ilerleyemediğini söyledi.

KEŞAN'A DAHA NE KADAR İŞKENCE ÇEKTİRECEKSİNİZ

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık da, sosyal medyadaki hesabından yaptığı paylaşım ile duruma tepki gösterdi. Çektiği fotoğrafı paylaşan Boyalık, şu yorumda bulundu; "Keşan Belediyesi'nin plansız, programsız, kafasına göre yaptığı yol bölmeleri halkımıza işkence oluyor. Otobüs, minibüs yoğunluğunun fazla olduğu Anafartalar Caddesi'nde araç parkları yüzünden dubalar ile bölünen yol, trafiği allak bullak ediyor. Bir de bu yolu ambulanslar kullanınca halkımızın sağlığı ile de oynanıyor. Keşan'a daha ne kadar işkence çektireceksiniz?"

KEŞAN KALDIRIMLARINDA YÜRÜMEYE KORKUYORUZ

Boyalık, yaptığı bir başka paylaşımda da, daha önce gazetemizde yer verdiğimiz Hastane Caddesi'nde bırakılan çukura dikkat çekti. Açık bırakılan çukura düşen bir kamyonetin görüntüsünü paylaşan Hüseyin Boyalık, fotoğrafın altına şu notu düştü; "Keşan'ın en işlek caddesi olan Hastane Caddesi'nde güne bu görüntüyle başladık. Keşan Belediyesi artık hem cana, hem de mala zarar vermeye başladı. En işlek caddede böyle bir şeyin olması üzücü. Artık arabayla değil yürüyerek bile Keşan kaldırımlarında yürümeye korkuyoruz. Çünkü her an bir çukur ya da bir kaldırım taşına takılıp düşebiliriz ya da aracımız bir çukura girebilir."

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ