Geçtiğimiz Cuma günü Keşan’a ilk ziyaretini gerçekleştiren Edirne Valisi Mehmet Tekinarslan’la özel bir görüşme yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Yayla Sahili’nin sorunlarıyla alakalı bilgiler verdi.

Yöresel Değerler Tanıtım Lansmanı’nın ardından Şapçı Ağadayı’da Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Enez Kaymakamı Hasan Sazdere, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Keşan TSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve yöneticileriyle bir araya gelen Vali Tekinarslan, burada uzun bir süre bölge hakkında yöneticilerden bilgiler aldı.

Vali Tekinarslan’la birebir görüşme yapan Hüseyin Boyalık, son zamanlarda oldukça fazla gündeme gelen Yayla Sahili’ndeki Liman nedeniyle oluşan tahribatla alakalı Tekinarslan’a bilgiler verdi. Limanın yarattığı tahribatın önlenmesi için gereken projelerin hazır olduğunu dile getiren Boyalık, Tekinarslan’dan konuyla yakından ilgilenmesi isteğinde bulundu. Ayrıca Yayla Sahili ile ilgili hazırlanan bir dosyayı da Vali Tekinarslan’a verdi. Vali Mehmet Tekinarslan’da, Boyalık’ın söylediği konuyla yakından ilgileneceğini ve en kısa sürede Yayla Sahili’ne gelerek burada yerinde bir inceleme yapacağını belirtti.