HABER MERKEZİ

Turnuvaya;  Briç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akbıyık ile Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Erdoğan katıldı.

16-17 Eylül 2017 tarihlerinde Erikli Sahili Belediye Çay Bahçesi’nde yapılacak turnuvada genel 1.lere yarım altın ve kupa, genel 2.lere çeyrek altın ve kupa, genel 3.lere gram altın ve kupa, bayan, senyör ve genç kategorilerine madalya verilecek.

16 Eylül 2017 Cumartesi günü 13.45-14.45 saatleri arasında kayıt yaptırılabilen turnuvaya toplam 56 kişi katıldı. Turnuvada 1. seans 15.30-19.00 saatleri arasında yapıldı.

Turnuvanın açış konuşmasını yapan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan Belediyesi’nin Briç Turnuvasını 2.kez gerçekleştirdiğini belirterek “İlkini Keşan’da yaptığımız turnuvayı bu yıl Erikli’de gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan, Bakan Veysel Eroğlu’nun Keşan’da olması nedeniyle açılışa katılamadım. Sizlere kendisinin selam ve saygılarımı iletiyorum. Başarılı bir turnuva geçirmenizi diliyor ve Erikli’ye hoş geldiniz diyorum” dedi.

Kırmızı masterpointli turnuvada Keşan Belediyesi’nce ücretsiz ikramlarda da bulunuldu. Katılım ücretinin kişi başı 40 TL olduğu turnuvanın direktörlüğünü İpek İkikarakayalı yapıyor. Turnuvada skorizasyon ise Güray Serim tarafından kontrol ediliyor.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ