AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nda dün düzenlenen basın toplantısında, Edirne İl Genel Meclisi ve Keşan Belediye Meclisi için aday adayları tanıtıldı.

Saat 11.15 sıralarında başlayan toplantıya, AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çevikel ile aday adayları ve partililer katıldı. Toplantıda; Edirne İl Genel Meclisi üyeliği için Hüseyin Boyalık ile Ali Ceylan’ın, Keşan Belediye Meclisi üyeliği için ise Sibel Süzgün ve Şaban Ağaoğlu’nun aday adaylık başvuru evrakları kabul edildi.

Toplantıda konuşan Çevikel, AK Parti aday adaylığı sürecinin devam etmekte olduğunu belirterek şöyle dedi: “Başvuru süresi ve seçim takvimi anlamında, daha önce belirtilen sürenin bugün (dün) son günü. Bugün de çok kıymetli arkadaşlarımızın aday adaylığı müracaatlarını kabul ediyoruz. Öncelikle hepsinin, yolunun ve bahtının açık olmasını teşkilat başkanı olarak yürekten diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Burada olamayan arkadaşlarımız da var. Onlar da resmi başvurularını yaptılar. Edirne İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusunda bulunan Hüseyin Boyalık ile kendisi yurt dışında olan Ali Ceylan’ın evrakları bize ulaştı. Keşan Belediye Meclisi aday adaylığı için de Sibel Süzgün ve Şaban Ağaoğlu’nun başvurularını da kabul ediyoruz. Sayın Sibel Süzgün, partimizin kadın kontenjanından aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kendisi kadınlarımızın siyasette yer alması anlamında gerçekten cesur bir davranışta bulundu. Kendisine cesaretinden dolayı, kadınlarımız adına teşekkür ediyoruz.”

“KEŞAN’DA TEK ADAMLIK DEVRİ BİTECEK”

Güçlü bir yapıyla Keşan’a hizmet etmek gayesinde olduklarının altını çizen Hakan Çevikel, sözlerini sürdürdü: “Yapımız her kesime hitap eden, Keşan’ın kılcal damarlarını oluşturan bir yapı. Geçen dönemlerde Keşan, belediye meclisi üyeleri açısından çok büyük sıkıntılar yaşadı. Keşan’da tek adamlık devri artık bitecek. Herkes kendi uzmanlık alanında, Keşan’a destek olacak. Biz seçime en hazır partiyiz. Seçimi kazanma inancımız tamdır. Belediye başkanı aday adaylığı başvurusu için bugün (dün) son gün. Ancak il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği aday adaylığı başvuru süresi ise 1 ay daha uzatıldı.”

RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ARALIK AYINDA KEŞAN’A GELECEK

Çevikel, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aralık ayı içerisinde Keşan’a geleceğini açıklayarak sözlerini tamamladı. Konuşmanın ardından, aday adayları, başvuru evraklarını, Hakan Çervikel’e sundu.





Sibel Süzgün



Hüseyin Boyalık



Şaban Ağaoğlu