S.S. Kadıköy Barajı Dokuzdere ve Mercan Göletleri Sulama Kooperatifi Başkanı Ali Ceylan’ın öncülük ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinin sebze ihtiyacını karşılamaya yönelik proje seçimden sonraya kaldı.

CEYLAN: SIKINTI YOK

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşan Ticaret Borsası tarafından da desteklenecek olan bu projenin son durumu hakkında bilgisine başvurduğumuz Ceylan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle herkesin telaş içerisinde olduğunu ve projenin seçimlerin ardından hız kazanacağı bilgisini verdi. Akıllarda “Projede aksama mı yaşandı?” şeklinde soru işaretleri oluşmaması gerektiğini dile getiren Ali Ceylan, “Projede sıkıntı yok. Seçimler nedeniyle proje 30 Mart sonrasında hızla devam edecek.” dedi.

ANLAŞMALI EKİM YAPILACAK

Bahse konu projenin, Bahçeköy, Seydiköy, Şükrüköy, Mahmutköy ve Kadıköy’de anlaşmalı ekim gerçekleştirilerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinin sebze ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğu daha önce açıklanmıştı. Bu projeye, anlaşmalı ekim yapılacak köylerden de destek gelmiş ve olumlu karşılanmıştı.