HABER MERKEZİ

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve beraberindeki CHP Heyeti Batı Trakya Türk Azınlığının büyük lideri Sadık Ahmet’i mezarı başında anacak.

Bircan, Dostluk Eşitlik Barış Partisi yetkililerini davetini Genel Merkeze ilettiğini belirterek, "Batı Trakyamızdaki soydaşlarımızın büyük lideri Sadık Ahmet’i ölümünün 22’nci yılında anmak için Dostluk Eşitlik Barış Partisinin davetini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkan Yardımcılarımıza ilettim. Genel Başkanımızın talimatı ile anma törenlerinde yoğun katılımla partimizi temsil edeceğiz” dedi.

Bircan, “Biz CHP olarak soydaşlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. Sadık Ahmet’i anmak için de yine soydaşlarımızla birlikte olacağız. Onları haklı mücadelelerinde savunacak, güç ve destek vereceğiz” diye konuştu.

Bircan ve CHP’liler, Sadık Ahmet’i anma programı için 24 Temmuz’da Gümülcine’de olacak. Akşam 18.00’da Gümülcine Kahveci Mezarlığında Sadık Ahmet’in kabri başında anma töreninin ardından Bircan ve CHP’liler saat 20.00’da Parti Genel Merkezindeki Mevlid-i Şerif’e katılacak.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ