CHP Keşan İlçe Yönetimi, son günlerde basında yer alan çeşitli haber ve yorumlar üzerine bir açıklama yaptı.

CHP İlçe Yönetimi adına Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarife Gezer imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Son  günlerde  İlçe Başkanlığımıza  dönük istifalar ve basında çıkan haberler biz yönetim kurulunu ve üyelerimizi derinden üzmüştür.

Adaylık listelerinin tesliminden itibaren İlçe Yönetimini görevden aldırmak için yapılan girişimler, bunu başaramayanların yönetimi görevden düşürmek için yapılan istifalar, hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayanların yeni uğraşı, partiye artısı veya eksisini düşünmeden yönetimin istifa talebine dönüşmüştür.

İlçe Başkanımıza yapılan fiili ve sözlü saldırı için ağzını açmayanlar, zamanında on belediye çalışanını hiçbir özlük hakları olmadan kapı önüne koyanlar veya o günlerde istifa etmeyen, tepki göstermeyenler, bugün için bizleri samimiyetlerinden şüphe edilir noktaya getirmiştir.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak hiçbir makam ve koltuk derdinde değiliz.

Tamamen  gönüllülük esasına göre maddi hesap yapmadan bu parti için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

30  Mart'taki seçim geride kalmıştır. Bizler Yönetim Kurulu olarak tüm seçilmişlerimizden, 5 yıl boyunca halkımıza yönelik çalışmalarına başlamalarını rica ediyoruz.

İl Genel Meclisi il genelde, belediye meclisi üyeleri ve belediye başkanları da beldelerinde ve ilçelerinde çalışmalarına devam etsinler.

Bizler seçilmiş Yönetim Kurulu üyeleri olarak partinin tüm yükümlülüklerini yerine getiririz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”