CHP Gençlik Kolları Başkanı Ömür Çakıcı’nın görevinden istifa etmesinin ardından, yerine CHP Gençlik Kolları Sekreteri Onur Gezer getirildi.

Gezer, yeni görevini dün düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Saat 15.00’de parti binasında yapılan toplantıya Onur Gezer’in yanı sıra İlçe Başkanı Vedat Koyuncu da katıldı.

Basın açıklamasında Gezer, “Gençlik Kolları Başkanımız Ömür Çakıcı yaklaşan yerel seçimler öncesi Keşan Belediye Meclisi Üyeliği’ne aday adaylığı başvurusunda bulunduğu için görevinden istifa etti. Kendisine yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Sevgili basın mensupları, biz CHP Gençlik Kolları olarak Keşan’daki tüm gençleri CHP çatısı altına bekliyoruz. Hep birlikte daha güzel gençlik için el ele vermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Kapımız herkese açıktır.” dedi.

KOYUNCU: “İSTEKLİ VE AZİMLİ BİR BAŞKAN SEÇİLDİ”

Koyuncu da açıklamada şunları söyledi: “Ömür Çakıcı’nın istifasından sonra yapılan oylamada Onur Gezer oy birliği ile seçilmiştir. Çakıcı’ya bugüne kadar yaptığı emeklerden dolayı teşekkür ederim. Kendisi sevdiğimiz, saydığımız, beyefendi bir kardeşimizdi. Bu tarihten itibaren de Onur arkadaşımız bu görevi üstenecek. Layıkıyla bu görevi yapacağına inanıyorum.”

Daha sonra Vedat Koyuncu, Gezer’in istekli ve azimli olduğuna dikkat çekerek, üstlendiği görevin üstesinden geleceğini ifade etti ve başarılar diledi.