HABER MERKEZİ

Saat 15.30 sıralarında İş Bankası önüne gelen CHP’liler, halkın Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce’ye destek vermek için buraya geldiklerini kaydetti.

Bağış kampanyasına destek vermek üzere, CHP Keşan İlçe Başkan Vekili Hasan Çıkıkçı, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve bazı partililer bankada sıraya girerek, belirtilen hesap numarasına paralarını yatırdı.

GÖNLÜNDEN KATKI SUNMAYA ÇALIŞAN BİR KİTLE VAR

Banka çıkışından sonra konuşan Çıkıkçı, şunları söyledi: “Türkiye genelinde yapılan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla, bugün CHP İlçe Örgütü olarak buradayız. Bu işe öncelikle yönetim kurulu arkadaşlarımızdan başlatıp, genele yaymak için çalışacağız. Bu davranışımızın öncelikle Edirne olmak üzere tüm CHP örgütlerine örnek olur. Ayrıca Türkiye’nin birçok yerinde dişinden-tırnağından arttırdıklarıyla halkın Cumhurbaşkanı’na ufacık da olsa gönlünden katkı sunmaya çalışan bir kitle var. Bu kampanyada Keşan İlçe Örgütü olarak bizimde katkımızın olacak olması bizleri de mutlu etmektedir.”

PARTİLİLERİMİZ, SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK VERİYOR

Daha sonra söz alan Mehmet Özcan ise şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gönüllük esasına göre, bağış kampanyaları yapılıyor. Bir kişi en fazla 13 bin 916 TL bağışta bulunabiliyor. Biz de bu seçimde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek vermek amacıyla böyle bir bağışta bulunduk. İktidar partisinin adayı olan Sayın Cumhurbaşkanı gibi devletin imkanlarını kullanmıyoruz. Partililerimiz, imkanları ölçüsünde seçim kampanyasına destek veriyor. Tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı da destek vermeye davet ediyoruz.”

CHP Keşan’dan İnce’ye destek

CHP Keşan’dan İnce’ye destek