CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Kadın Kolları Başkanı Nedime Pangal ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muammer Gizlen ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Faruk Demir, Altıntaş Köy’ünden Ümmü Gülsüm Çardak, Ahmet Türker, Mustafa Karakuş ve Yeni Mescit Mahallesi’nden Gönül Karataş’a tekerlekli sandalyelerini verdi.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

Tekerlekli sandalye dağıtımı sırasında konuyla ilgili açıklama yapan Gümücineli,  yaptıkları çalışmalarda bu tür ihtiyaçların olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Gümülcineli konuşmasına şöyle devam etti: “CHP Keşan ilçe yönetimi ve kadın kollarımız olarak bu konuda nasıl yardımcı oluruz diye başlattığımız çalışmalara devam ediyoruz. Engelli arabalarını temin eden bu örnek davranışından dolayı hayırsever aileye de biz de engelli aileler adına teşekkür ediyoruz.”

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gümülcineli’den sonra söz alan Pangal,  verdikleri sözleri tuttuklarını ve çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Pangal, “Bu çalışmalarımıza katkı ve destek hayırsever aileye teşekkür ediyoruz.” dedi.