GİZEM GÖRÜR

Saat 12.30 sıralarında başlayan toplantıya, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Açıklamasına, kendisini tanıtarak başlayan Koşan, şunları söyledi: “13 Nisan 1972 Keşan doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Keşan'da, üniversite eğitimimi Çanakkale'de yaptım. 2003 yılında eşim Fatma Koşan’la evlendim. Güray Can ve Gülenay adında iki çocuk babasıyım. 7 yaşından beri Keşan'da esnaflık yapıyorum. Terminalde büfem ve Hancı Marketin karşısında da mobilya mağazam var. 1991 yılından beri partimizin üyesiyim. Partimizde gençlik kolları başkanlığı, ilçe delegeliği, il delegeliği ve 2004 yılında da Abdülaziz başkanla birlikte ilçe yöneticiliklerinde bulundum.”

HİÇBİR ZAMAN BİR KOLTUK MERAKIM OLMADI

İlçe Başkanlığına neden aday olduğu ile ilgili de konuşan Güray Koşan şöyle devam etti: “Benim hiçbir zaman bir koltuk merakım olmadı. Koltuklar gelip geçici makamlardır. Bizim içimizde olan Cumhuriyet Halk Partisi ruhu, sevgisi bizi buralara kadar getirmiştir. Kimsenin adayı olmadan sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olmak için ekibimizle birlikte onur ve güvenine layık olmaya çalışacağız. Amacımız partimizde barış içinde sevgi ve saygı ile birbirimize sahip çıkmaktır. Dağılan halkaları bir araya getirmek ve daha dinamik, mücadele ruhu yüksek bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi yaratmaktır. Bizden önceki başkan ve yönetici arkadaşlarımız elbette bu işi layıkıyla yapmaya çalışmışlar ve çalışıyorlardı. Biz bu çıtayı birlik ve beraberlik içinde bütün parti üyelerimizle bir bütün olarak ve Keşan'da ‘dokunulmadık omuz, sıkmadık el’ bırakmadan daha yukarılara çıkarma heyecan ve gücüne sahibiz. Daha iyisini yapmaya talibiz. İçinizde yakın arkadaşlarım ve gençlik kollarından beri çalıştığım partililerim var. Bu süreçte bizim neler yapacağımızı çok daha iyi bilirler.”

HEPİMİZ BİRBİRİMİZLE BARIŞIK YAŞAMAK ZORUNDAYIZ

Koşan sözlerini şöyle sürdürdü: “Birer Cumhuriyet Halk Partili olarak, güçlü iktidarlar çıkarmak için hepimiz birbirimizle barışık yaşamak zorundayız. Çünkü biz siyaseten akrabayız. Akrabalarda seçimler bittikten sonra hiçbir zaman dargınlık olmaz, küskünlük olmaz ve bu rekabetleri siyasi bir kin haline dönüştürmez. Dönüştürmemeli ki, benim şu an Keşan'da 2 bin 726 üyem de dahil hiçbir üyemle ne bir kinim ne de bir münakaşam olmuştur. Şuna inanmanızı istiyorum, kesinlikle ve kesinlikle bizler göreve geldiğimizde hiçbir üyemin başka bir üyeme karşı siyasi bir kinle veya kama çıkarma hırsıyla veya başka gözlerle bakmasını istemiyorum. Seçimlerimiz partimizde demokrasi şöleni havasında geçmelidir ki, dışarıdan bakanlar da bize gıpta ile baksın. Şu andaki durumu hepimiz az çok tahmin edebiliyorsunuz. Ama ben bu durumdan bugünden itibaren bahsetmek istemiyorum. Benim için geçmiş geçmiştir. Önümüzde güzel günlerimiz olacak ve bütün partililerimizle el ele kol kola demokrasi mücadelemizi vermeye ve genel başkanlarımız Mustafa Kemal Atatürk ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun temsilcileri askerleri olmaya devam edeceğiz.”

KAVGA KÜLTÜRÜNDEN UZAK DURACAĞIZ

Açıklamasına, “Yaşanacak bu süreçte ilçe başkanlığı görevine bizleri layık gördüğünüz takdirde kati surette süreç tamamlanana kadar ben ve yönetici arkadaşlarım hiçbir makam ve mevkilere talip olmayacaklardır.” diyerek, devam eden Güray Koşan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu benim ön şartımdır. Ayrıca, 2019 yılında yapılacak seçimlerde, ön seçimin haricinde hiçbir şıkkın üzerinde durmayacağımıza da sizlere söz veriyorum. Aday olacak parti üyelerimize de ilçe yönetimi olarak her kolaylığı ve yardımı sağlayacağız. Kesinlikle kavga kültüründen uzak duracağız. Bütün üyelerimizle birlikte herkese aktif görevler vererek onurlu mücadelemize ilçe başkanlığı seçimini kazansak da devam edeceğiz kaybetsek de devam edeceğiz. Gençlerimize ve kadınlarımıza partimizde görevler vererek onlara olan güvenlerimizi artırarak yerlerinin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu kendilerine hissettirerek onların yaşadığı bütün zorluklarda yanlarında olacağız ki geleceğimiz gençlikte ve kadınlarımızdadır. Buradan söz veriyorum; gençlik kolları başkanım Güneş kardeşim, kadın kolları başkanım Nedime hanım her zaman sizinle birlikte ve beraber çalışacağız. Yapacağınız her organizasyon ve faaliyetlere full destek vereceğiz. Sadece bu kadar mı? Bütün mahallelerde en alt temsilcilere kadar mahalle örgütlenmelerinde tutunda köy örgütlenmelerine kadar tüm çalışmalarda bütün partili üyelerim ve duayenlerimizle birlikte CHP her zaman Keşan'da iktidar olacaktır.”

YA İÇİNDESİNDİR BU HALKANIN YA DA DIŞINDA

Koşan açıklamasını şöyle tamamladı: “Ya içindesindir bu halkanın ya da dışında. Sizleri adalet ve barış duygusu içinde bu halkanın içinde olmaya davet ediyorum. Bize destek olmanızı bekliyorum. Lokalimize gelip büyük bir aile olduğumuzu dosta düşmana gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca benim her zaman görünmez kahramanım ve destekçim olan eşim Fatma Koşan’a da şükranlarımı sunuyorum. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederim.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ